Fysiogeriatria Korso

Tervetuloa Fysiogeriatria Korsoon, laadukkaaseen ja yksilölliseen hyvinvointikeskukseen. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä aivan Korson juna-aseman vieressä Vantaalla – meille pääsee helposti niin henkilöautolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Fysiogeriatria Korso on toiminut Vantaan Helmessä vuodesta 2015.

Tarjoamme Korson vastaanotollamme monipuolisia hyvinvointipalveluita lähialueen työikäisille, ikäihmisille, muistisairaille ja veteraaneille. Meiltä saatte monipuoliset fysioterapia-, lymfaterapia ja hierontapalvelut myös kotiin tai hoivakotiin. Lisäksi tarjoamme lonkkahousujen ja muiden terveystuotteiden tuote-esittelyjä sekä lääkinnällisten hoitosukkien myyntiä ja mittausta.

Samasta kiinteistöstä löydät myös ravintolapalveluita ja lyhyt- ja pitkäaikaista hoiva-asumista ikääntyneille VantaanHelmessä. Rakennusta on vastapäätä myös S-Market. Käy tutustumassa ja tykkäämässä Korson omasta Facebook-sivusta!

Korson liikuntaryhmät

Korsossa toimii fysioterapeutin ohjaamia Voimaa ja tasapainoa-ryhmiä. Pienryhmässä tehdään alkulämmittelyn jälkeen yksilöllisesti laadittuja voima- ja tasapainoharjoituksia. Lopuksi tehdään yhteiset venyttelyt. Ryhmä sopii myös kuntoilijoille, joilla on liikkumisen, toimintakyvyn tai muistin kanssa ongelmia. Kuntoilutuokio sisältää myös aivojumppaa. 

Voimaa ja tasapainoa -ryhmät kuntosalilla: Torstaisin klo 13-14 ja 14-15 Hinta: 10 kertaa 150 € 

Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 392 2302. Kysy myös ilmaista tutustumiskäyntiä ryhmään!  

Yhteystiedot

Fysiogeriatria Korso
Metsolantie 4
01450 Vantaa
Puh. 09 392 2302

Hinnasto

Fysioterapia ja fysioterapeutin tekemä hieronta

Hoidon kesto Vastaan­otolla alk. Koti­käyntinä alk.
30 min 54 € 76 €
45 min 63 € 87 €
60 min 74 € 96 €
90 min 98 € 126 €

Lähetteellä saat Kela-korvauksen näistä hinnoista. Kotikäynnit sisältävät kilometri­korvauksen.

Lymfaterapia

Hoidon kesto Vastaan­otolla alk. Koti­käyntinä alk.
45 min 63 € 87 €
60 min 74 € 96 €
90 min 98 € -

Kotikäynnit sisältävät kilometri­korvauksen.

Palvelumaksu 1,90€ / käynti
(ei koske vapaaharjoittelua, liikuntaryhmiä tai tuotelaskuja).

Ohjeet Korsoon saapuville

Sijainti rakennuksessa

Kuntosalitilamme sijaitsevat rakennuksen kellarikerroksessa ja pääset sisään ulko-oven summeria soittamalla. Tiloissa on opasteet ja hissi sekä esteetön kulku.

Pysäköinti

Voit pysäköidä autosi joko rakennuksen parkkipaikoille pysäköintiluvalla (voit pyytää sitä meiltä) tai vastapäisen S-Marketin pihaan. Kaupan paikkojen pysäköintiaika on kaksi tuntia.

Julkinen liikenne

Pääset palvelupisteeseemme helpoiten Korsossa pysähtyvillä junilla. Korson juna-asemalta on noin 200 metrin kävelymatka VantaanHelmeen. Tarkempia ohjeita voit katsoa Reittioppaasta.  

Korson palvelupisteellä sinua palvelee

Henna Maksniemi

Fysioterapeutti,
Urheiluhieroja
044 491 0205

Noora Neramo

Fysioterapeutti