Fysiogeriatria Korso on toiminut Mikevan VantaanHelmessä vuodesta 2015. Tarjoamme toimipisteessämme monipuolisia palveluita ikäihmisille ja muistisairaille:

Samasta kiinteistöstä löydät myös ravintolapalveluita ja lyhyt- ja pitkäaikaista hoiva-asumista ikääntyneille.

Vantaan toimipisteessä työskentelevien henkilöiden yhteystiedot löydät Keitä olemme -sivulta.

 

Korson liikuntaryhmät

Korsossa toimii fysioterapeutin ohjaamia Voimaa ja tasapainoa-ryhmiä. Pienryhmässä tehdään alkulämmittelyn jälkeen yksilöllisesti laadittuja voima- ja tasapainoharjoituksia. Lopuksi tehdään yhteiset venyttelyt. Ryhmä sopii myös kuntoilijoille, joilla on liikkumisen, toimintakyvyn tai muistin kanssa ongelmia. Kuntoilutuokio sisältää myös aivojumppaa.

Voimaa ja tasapainoa -ryhmät kuntosalilla:

Torstaisin klo 13-14 ja 14-15

Hinta: 10 kertaa 150 €

Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 392 2302. Kysy myös ilmaista tutustumiskäyntiä ryhmään!

 

Ohjeet Korsoon saapuville

Sijainti rakennuksessa:

Kuntosalitilamme sijaitsevat rakennuksen kellarikerroksessa ja pääset ulko-oven summeria soittamalla. Tiloissa on myös opasteet ja hissi.

Pysäköinti:

Voit pysäköidä autosi joko rakennuksen parkkipaikoille pysäköintiluvalla (voit pyytää sitä meiltä) tai vastapäisen S-Marketin pihaan. Kaupan paikkojen pysäköintiaika on kaksi tuntia.

Julkinen liikenne:

Pääset toimipisteeseemme helpoiten Korsossa pysähtyvillä junilla. Juna-asemalta on noin 200 metria VantaanHelmeen. Tarkempia ohjeita voit katsoa Reittioppaasta.

Yhteystiedot
Fysiogeriatria Korso
puh. 09 392 2302
Metsolantie 4
01450 Vantaa