Tarjoamme ikääntyneille, muistisairaille ja veteraaneille kokonaisvaltaisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja toimipisteissämme, hoivakodeissa ja asiakkaiden kotona Uudenmaan alueella:

 

Fysioterapia ja kuntoutus ikäihmisille, muistisairaille ja veteraaneille

Ikääntyneen fysioterapian tavoitteena on mahdollistaa hyvä elämänlaatu omassa elinympäristössä tukemalla itsenäistä asumista ja toimimista. Tarjoamme ikääntyneille, veteraaneille ja muistisairaille kuntouttavaa fysioterapiaa ja toimintakykyä tukevia fysioterapiaharjoitteita sujuvan arjen tueksi.

Lue lisää tarjoamastamme fysioterapiasta »

 

Kotikuntoutus omassa elinympäristössä

Kotikuntoutuksessa fysioterapeutti tulee kuntoutujan luo hänen asuinpaikkaansa, joka voi olla koti, hoivakoti, palvelukeskus tai sairaala. Sen etuna on tuttu ja turvallinen ympäristö, joka rohkaisee liikkumaan. Kun harjoittelu tapahtuu ikäihmisen omassa elinympäristössä, on se helppo siirtää osaksi arkea ja elämäntapaa terapeutin toimiessa henkilökohtaisena valmentajana.

Lue lisää tarjoamastamme kotikuntoutuksesta »

 

Muistikuntoutus

Kuntoutus on tärkeä osa muistisairauden hoitoa, sillä se hidastaa tutkitusti toimintakyvyn heikkenemistä. Muistikuntoutuksen avulla muistisairaskin voi elää itsenäisemmin pidempään ja parhaaseen tulokseen kuntoutuksessa päästään sen tapahtuessa asiakkaalle tutussa ympäristössä, kuten kotona tai hoivakodissa.

Lue lisää Fysiogeriatrian tarjoamasta muistikuntoutuksesta »

 

Veteraanikuntoutus

Veteraanikuntoutus on tarkoitettu sotiemme veteraaneille, lotille sekä sotainvalideille ja kaupungista riippuen myös heidän puolisoilleen. Sen avulla pyritään parantamaan ja ylläpitämään heidän toimintakykyään yksilöllisen kuntoutuksen avulla. Veteraanikuntoutusta voidaan toteuttaa päiväkuntoutuksena, avokuntoutuksena ja/tai kotikuntoutuksena.

Lue lisää tarjoamastamme veteraanikuntoutuksesta »

 

Etäkuntoutus

Etäkuntoutus on erilaisten teknologisten sovellutusten tavoitteellista hyödyntämistä kuntoutuksessa. Se soveltuu erinomaisesti kuntoutuksen jatkoksi esim. tapaturman tai sairauden jälkeen ja mahdollistaa kuntoutuksen asiakkaan omassa arkiympäristössä. 

Lue lisää tarjoamastamme etäkuntoutuksesta »

 

Päiväkuntoutus

Päiväkuntoutus on iäkkäille, muistisairaille ja veteraaneille suunnattua tavoitteellista ja tehokasta toimintaa, joka muodostuu ryhmässä tehtävistä liikunnallisista ja sosiaalisia taitoja kehittävistä harjoitteista. Päiväkuntoutusjakson tavoitteena on yksilöllisesti parantaa lihasvoimaa, kehittää tasapainoa, virkistää muistia, lisätä hyvinvointia ja yleisesti helpottaa osallistujien arjessa selviytymistä.

Lue lisää päiväkuntoututoiminnastamme »

 

Tehokuntoutusjakso

Tehokuntoutusjakso on sinulle tai läheisellesi räätälöity yksilöllinen kokonaisuus, joka muodostuu päivittäin toteutettavasta tutkitusti tuloksellisesta kuntoutusohjelmasta sekä ympärivuorokautisesta kuntouttavasta asumispalvelusta. Tehokuntoutusjakson tavoitteena on parantaa tai poistaa äkillistä toimintakykyvajetta akuutin tai muun hoivavaiheen jälkeen ja kuntoutua pääasiallisesti omaan kotiin.

Lue lisää tehokuntoutusjaksoista »

 

Liikuntaryhmät 

Tarjoamme monipuolisia liikuntaryhmiä ikäihmisille, muistisairaille, heidän omaisilleen, ja työyhteisöille. Ryhmien tavoitteena on ennaltaehkäistä toimintakyvyn heikkenemistä sekä lisätä lihasvoimaa, liikkuvuutta ja hyvinvointia yhdessä tehtävien harjoitteiden avulla. Liikunnan avulla vahvistetaan myös luustoa ja kehitetään tasapainoa.

Lue lisää liikuntaryhmistämme »

 

Kuntosaliharjoittelu

Säännöllinen kuntosaliharjoittelu parantaa tasapainoa ja lisää lihasvoimaa, joka toimii tietynlaisena reservinä sairastuttaessa tai vuodelevon aikana. Toimipisteidemme kuntosaleissa on nykyaikaiset kuntosalilaitteet, jotka soveltuvat erinomaisesti myös iäkkäille tai liikuntarajoitteisille kuntoilijoille.

Lue lisää kuntosaliharjoittelusta »

 

Lymfaterapia

Lymfaterapia on kansainvälisesti tunnettu hoitomenetelmä, joka vähentää turvotusta ja lievittää kipua. Lymfaterapian tavoitteena on saada kudoksiin kertynyt neste takaisin kehon nestekiertoon. Kun keho rentoutuu, sairauden tai kipujen tuoma stressi helpottuu.

Lue lisää lymfaterapiasta »

 

Hieronta

Hieronta on maailman vanhimpia hoitomenetelmiä ja siinä käytettävät hierontaotteet vaikuttavat ihmiseen aina kokonaisvaltaisesti. Se sopii kaikenikäisille vauvasta vaariin. Hierojan tehtävä on luoda jokaiselle asiakkaalleen oma tarkoituksenmukainen hoitosuunnitelma ja edetä sen mukaisesti.

Lue lisää hieronnasta »

 

Lonkkahousujen ja muiden hyvinvointituotteiden myynti

Meiltä voit ostaa lonkkamurtumia ennaltaehkäisevät lonkkahousut ja lonkkasuojat suoraan kotiin tai hoivakotiin toimitettuna. Asiantuntijafysioterapeuttimme auttavat sinua mielellään valitsemaan sopivat ennaltaehkäisevät ja liikuntakykyä tukevat sekä elämänlaatua parantavat hyvinvointituotteet kattavasta valikoimastamme.

Tästä pääset ostamaan lonkkahousuja »

Lue lisää lonkkahousuista ja muista hyvinvointituotteista »