Tervetuloa Fysiogeriatria Lehtisaareen, laadukkaaseen ja yksilölliseen hyvinvointikeskukseen, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Lehtisaaressa. Monipuolisella kuntosalillamme voit harjoitella aamusta iltaan ja saman katon alta löydät fysioterapia-, lymfaterapia- ja hierontapalvelut. Myymme myös terveystuotteita ja teemme tukisukkamittauksia. Fysiogeriatria Lehtisaari avasi ovensa tammikuussa 2014 Helsingin seurankuntayhtymän Lehtihovissa. 

Lehtisaaren palvelut

Tarjoamme Lehtisaaren vastaanotolla monipuolisia palveluita Lehtisaaren, Kuusisaaren ja Kaskisaaren alueen asukkaille, ikäihmisille ja muistisairaille. Meiltä saatte monipuoliset fysioterapia-, lymfaterapia ja hierontapalvelut myös kotiin tai hoivakotiin. Lisäksi tarjoamme terveystuotteiden tuote-esittelyjä sekä lääkinnällisten hoitosukkien myyntiä ja mittausta.

Toimipisteen läheisyydestä löydät myös Alepa-kaupan, Old Jerusalem-ravintolan ja hoiva-asumisen palvelut. 

Käy tutustumassa ja tykkäämässä Lehtisaaren omasta Facebook-sivusta!

Lehtisaaren toimipisteessä työskentelevien henkilöiden yhteystiedot löydät Keitä olemme -sivulta.

Lehtisaaren liikuntaryhmät

Lehtisaaressa toimii fysioterapeutin ohjaama Voimaa ja tasapainoa sekä Kahvakuula-ryhmiä. Pienryhmässä (max. 6 hlö) tehdään alkulämmittelyn jälkeen yksilöllisesti laadittuja voima- ja tasapainoharjoituksia. Lopuksi tehdään yhteiset venyttelyt. 

Voimaa ja tasapainoa -ryhmät kuntosalilla:

Tiistaisin klo 13-14

Torstaisin klo 11-12

Perjantaisin klo 9-10

Kahvakuula-ryhmä kuntosalilla:

Keskiviikkoisin klo 10-11

Hinta: 10 viikkoa 150 €

Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 392 2302. Kysy myös ilmaista tutustumiskäyntiä ryhmään!

Ohjeet Lehtisaareen saapuville 

Sijainti rakennuksessa:

Toimipisteemme sijaitsee katutasossa ja pääset siihen ulko-oven luona olevaa ovikelloa soittamalla tai erikseen annettavalla ovikoodilla. Tiloissa on esteetön kulku.

Pysäköinti:

Toimipisteemme läheisyydessä on hyvin parkkipaikkoja. Voit pysäköidä autosi joko rakennuksen takana olevalle ilmaiselle parkkialue tai Lehtisaarentien varteen, jossa on tilaa noin kolmelle autolle lyhytaikaiseen pysäköintiin.

Julkinen liikenne:

Lehtisaareen pääset helposti useilla Lehtisaarentietä Otaniemen ja Helsingin suuntaan kulkevilla busseilla. Lähin pysäkki on nimeltään Lehtisaarentie. Tarkempia ohjeita voit katsoa Reittioppaasta.

Yhteystiedot
Fysiogeriatria Lehtisaari
puh. 09 392 2302
Lehtisaarentie 2
00340 Helsinki

HUR-kuntosalin harjoitteluajat:

Arkisin ja viikonloppuisin
klo 6-21