Tervetuloa Fysiogeriatria Matinkylään, laadukkaaseen ja yksilölliseen hyvinvointikeskukseen. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä kauppakeskus Iso Omenan vieressä Matinkylässä, Espoossa. Fysiogeriatria Matinkylä avautui vuonna 2010 palvelukeskus MikevanHelmessä.

Matinkylän palvelut

Tarjoamme Matinkylän vastaanotollamme monipuolisia hyvinvointipalveluita lähialueen työikäisille, ikäihmisille, muistisairaille ja veteraaneille. Meiltä saatte monipuoliset fysioterapia-, lymfaterapia ja hierontapalvelut myös kotiin tai hoivakotiin. Lisäksi tarjoamme terveystuotteiden tuote-esittelyjä sekä lääkinnällisten hoitosukkien myyntiä ja mittausta. 

Samasta kiinteistöstä löydät myös lyhyt- ja pitkäaikaisen hoiva-asumisen palveluita ikääntyneille MikevanHelmessä.

Käy tutustumassa ja tykkäämässä Matinkylän omasta Facebook-sivusta!

Matinkylän toimipisteessä työskentelevien henkilöiden yhteystiedot löydät Keitä olemme -sivulta.

Matinkylän liikuntaryhmät

Espoon Matinkylässä toimii fysioterapeutin ohjaama Kunto- ja tasapainokoulu. Pienryhmässä (max. 10 hlö) tehdään alkulämmittelyn jälkeen yksilöllisesti laadittuja voima- ja tasapainoharjoituksia. Lopuksi tehdään yhteiset venyttelyt. Ryhmä sopii myös kuntoilijoille, joilla on liikkumisen, toimintakyvyn tai muistin kanssa ongelma. Kuntoilutuokio sisältää myös aivojumppaa.

Kunto- ja tasapainokoulu:

Keskiviikkoisin klo 13.15-14.15

Hinta: 5 kertaa 60 € tai 10 kertaa 120 €

Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 392 2302. Kysy myös ilmaista tutustumiskäyntiä ryhmään!

Ohjeet Matinkylään saapuville

Sijainti rakennuksessa:

Kuntosali- ja yksilöterapiatilamme sijaitsevat rakennuksen K-kerroksessa. Rakennuksen pääsisäänkäynti on esteetön (luiska) ja pääset sisään soittamalla oven oikealla puolella olevaa summeria. Muissa ovissa on koodilaitteet. Talossa on opasteet ja hissi.

Pysäköinti:

Voit pysäköidä autosi rakennuksen piha-alueelle ilmaiseksi.

Julkinen liikenne:

Espoon MikevanHelmeen pääset helposti busseilla 112 ja 132. Matinkylän metroasemalta on vastaanotollemme vain n. 450 metrin kävelymatka. Tarkempia ohjeita voit katsoa Reittioppaasta.

Yhteystiedot
Fysiogeriatria Matinkylä
puh. 09 392 2302
Pyyntitie 5
02230 Espoo

Kuntosalin vapaakäyttöajat:

Arkisin klo

7-9
12-13
17-21

Viikonloppuisin klo 7-21