Koulutusaamupäivät Tilkan Viuhkassa syksyllä 2018 perjantaisin kello 8-11
Fysiogeriatrian asiantuntijat järjestävät hyväksi todettujen kuntoutusmallien ja -prosessien kehittämiseen tähtääviä maksuttomia koulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille. Workshop – koulutukset toteutetaan 10 hengen pienryhmässä. Varaa paikkasi sinua kiinnostavaan päivään!

 

Kuntouttava kotihoito – Liikunnallista elämää kotiympäristössä pe 28.9.
Kotikuntoutus on tutkitusti vaikuttavaa ja tuloksekasta! Millainen kotikuntoutus tuo kustannusvaikutuksia ja lisää asiakkaan elämänlaatua? Mitä se edellyttää ammattilaiselta?

Arviointi- ja osastokuntoutus – Tavoitteellista ja selkeää kuntoutusta pe 12.10.
Osastokuntoutus muuttuu! Kuntoutusajat lyhenevät ja tavoitteena on oikea-aikainen kotiutuminen. Kuntoutusprosessin toteutus ja tavoitteet suunnitellaan yhteistyönä. Millaiset ovat kuntoutuksen sopivia arviointityökalut?

Hoivakotikuntoutus – Iloa, eloa ja liikettä kuntoutuksen keinoin pe 2.11.
Aktivoiva arki antaa sisältöä hoivakotiin. Asukkaiden vireys, toimintakyky ja elämälaatu kohoavat. Miten tämä käytännössä toteutetaan?

Muistikuntoutus – Liikunnallisella elämäntyylillä vireyttä arkeen pe 16.11.
Muistikuntoutus tukee ihmisyyttä! Muistikuntoutuksella edistetään muistisairaan elämänlaatua, tuetaan toimintakykyä ja voimavaroja sekä osallistetaan kaikki monipuoliseen arjen toimintaa.

Etäkuntoutus – Miten ohjaan etänä pe 30.11.
Onko etäkuntoutus mörkö? Tule tutustumaan etäkuntoutuksen mahdollisuuksiin ja kokeilemaan videovälitteisen etäkuntoutuksen toteutusta.

 

Koulutuspaikka: Fysiogeriatria, Tilkan Vihka, 2krs., Mannerheimintie 164 a, Helsinki
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: pauliina.unkeri@fysiogeritria.fi tai p. 040 582 9433