Seuraava MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutuksen intensiivikurssi pidetään 22.-23.3.2018!

MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutuksessa (tunnetaan myös nimellä MUISKU-ohjaajakoulutus) perehdyt muistisairauksien tuomiin toiminnan ja liikkumisen muutoksiin. Oivallat ja ymmärrät muistisairaan ihmisen kehon muutoksia ja toimintaa sekä saat valmiuksia vuorovaikutustaitoihin. Osaat myös tukea potilaan omaisia ja tarjota heille asiantuntijan neuvoja. Koulutuksessamme saat inspiraatiota ja uutta tietoa työskentelyyn muistisairaan kanssa.

Muistikuntoutus on tutkitusti tuloksellista ja myös Suomessa on saatu vahvaa näyttöä muistisairaiden henkilöiden ryhmä- ja yksilömuotoisesta kuntoutuksesta.

Tavoitteet:

Kahden päivän intensiivikurssin tavoitteina on:

  • Antaa laaja-alaista tietoa siitä miten muistisairaiden toimintakykyä ja elämänlaatua voidaan edistää ja kohentaa.
  • Ymmärtää muistisairasta henkilöä ja kohdata hänet arvostavasti. Perehtyä toimintakyvyn arviointiin sekä laajamittaiseen kuntoutuksen ohjaamiseen.
  • Oivaltaa, että toimintakyvyn paraneminen lisää elämänlaatua ja tuo iloa, eloa ja liikettä muistisairaan elämään.
  • Syventyä muistikuntoutuksen saloihin ja sytyttää into muistikuntoukseen.

Sisältö:

MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutuksessa käsitellään muun muassa liikunnallista muistikuntoutusta ryhmämuotoisena toimintana ja muistipotilaan kuntoutuksen polkua. Koulutuksessa myös inspiroidaan ja innostetaan osallistujat muistiryhmien ohjaamiseen, sekä annetaan käytännön toimintamalleja muistisairaiden kuntoutuksen toteuttamiseen.

Intensiivikurssi on tarkoitettu kotihoidossa ja hoivakodeissa työskenteleville ammattilaisille, jotka ohjaavat muistisairaita työssään.

Kouluttajat ja paikka:

Kurssin kouluttajina ovat MuistiKUNTO®-ohjaajakortin inspiraattorit, kuten geriatriaan ja muistikuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeutit Tarja Kindstedt ja Maija Käyhty. Koulutus järjestetään Helsingissä.

Hinta:

Kurssin hinta on 360 € + alv 24 %. Hintaan sisältyvät koulutusmateriaalit, MuistiKUNTO®-kortit sekä lounaat ja kahvit.

Ilmoittautuminen:

Kurssille voi ilmoittautua sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kurssille mahtuu 20 osallistujaa. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkua, jolloin hyvitämme 50 % kurssin hinnasta. Muussa tapauksessa joudumme veloittamaan koko kurssin hinnan.

Lisätiedot:

Pauliina Unkeri, puh. 040 582 9433 tai pauliina.unkeri(at)fysiogeriatria.fi.

Kiitos mukavasta kurssista! Olette sitoutuneet asiaan sekä asiantuntijoita muistikuntoutuksessa.

  • Osallistuja, MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutus 19.-20.1.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antoisinta koulutuksessa olivat esimerkit, yhdessä tehtävät harjoitteet ja innostuneet kouluttajat.

  • Osallistuja, MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutus 19.-20.1.2017