Seuraava Muistikuntoutuksen perusteet -verkkokurssi järjestetään 9.4. - 8.6.2018

Muistikuntoutuksen perusteet -verkkokurssilla saat perusvalmiudet muistihäiriöistä kärsivän henkilön kuntoutukseen hänen omassa elinympäristössään. Oivallat ja ymmärrät muistisairaan ihmisen kehon muutoksia ja toimintaa sekä saat valmiuksia vuorovaikutustaitoihin. Koulutuksessamme saat inspiraatiota ja uutta tietoa työskentelyyn muistisairaan kanssa.

Muistikuntoutus on tutkitusti tuloksellista ja myös Suomessa on saatu vahvaa näyttöä muistisairaiden henkilöiden ryhmä- ja yksilömuotoisesta kuntoutuksesta.

Tavoitteet:

Verkkokurssin tavoitteena on, että kurssin käytyäsi:

  • Tiedät miten muistisairaiden toimintakykyä ja elämänlaatua voidaan edistää ja kohentaa.
  • Ymmärrät muistisairasta henkilöä ja osaat kohdata hänet arvostavasti. Olet tutustunut toimintakyvyn arviointiin sekä kuntoutuksen ohjaamiseen.
  • Oivallat, että toimintakyvyn paraneminen lisää elämänlaatua ja tuo iloa, eloa ja liikettä muistisairaan elämään.
  • Olet syventynyt muistikuntoutuksen saloihin ja sinulla on intoa toteuttaa muistikuntoutusta

Sisältö:

Muistikuntoutuksen perusteet -verkkokoulutuksessa käsitellään muun muassa muistisairauden vaikutusta kehonkuvaan ja toimintaan sekä muistipotilaan kuntoutuksen polkua. Koulutuksessa myös annetaan käytännön toimintamalleja ja vinkkejä muistisairaiden kuntoutuksen toteuttamiseen.

Verkkokurssi on tarkoitettu kotihoidossa ja hoivakodeissa työskenteleville hoitajille ja kuntouttajille, jotka ohjaavat muistisairaita työssään. Opiskelu verkkokurssilla on itsenäistä ja voit suorittaa sen oman aikataulusi mukaisesti.

Kouluttaja ja paikka:

Kurssin kouluttajina ovat geriatriaan ja muistikuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeutit, joilla on vuosikymmenien kokemus muistisairaiden kuntoutuksesta. Verkkokurssin kirjautumisohjeet lähetetään erikseen osallistujille ja se vastaa laajuudeltaan yhden päivän intensiivikoulutusta.

Hinta:

Kurssin hinta on 120 € + alv 24%. Hintaan sisältyvät materiaalit sähköisessä muodossa.

Ilmoittautuminen:

Kurssille voit ilmoittautua sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkua, jolloin hyvitämme 50 % kurssin hinnasta. Muussa tapauksessa joudumme veloittamaan koko kurssin hinnan.

Lisätiedot:

Pauliina Unkeri, puh. 040 582 9433 tai pauliina.unkeri(at)fysiogeriatria.fi.

Aivan loistava juttu! Kiitos antoisasta kurssista ja saamistani työkaluista jatkoon. Oli mahtava kokemus, ensimmäinen verkkokurssi missä olen ollut.

  • Osallistuja, Muistikuntoutuksen perusteet 1.3 - 30.4.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä kurssi haastaa myös miettimään omia ja koko työyhteisön työtapoja. Yleensä on kysymys hyvinkin pienistä asioista, joilla muistisairaiden elämää voidaan tehdä mielekkäämmäksi ja aktiivisemmaksi.

  • Osallistuja, Muistikuntoutuksen perusteet 1.3 - 30.4.2017