Fysiogeriatria työnantajana

Haluatko tutustua tarkemmin, minkälainen Fysiogeriatria on työpaikkana?
Tästä pääset tutustumaan fysioterapeuttimme kokemustarinaan, millaista fysioterapeutin työ Fysiogeriatrialla hänen mielestään on.

 
Heini Yanaa, fysioterapeutti
 
Heippa, olen Heini, 33-vuotias fysioterapeutti ja olen ollut töissä Fysiogeriatrialla vuodesta 2016. Fysiogeriatrilla työskentelyssä parasta on huippuporukka ja merkityksellinen työ. Hyvä yhteishenki, välitön ilmapiiri ja arvostus jokaista työntekijää kohtaan ovat säilyneet työyhteisössä myös yrityksen kasvaessa. Täällä autetaan kollegaa puolin ja toisin. Lounastauolla hersyvä huumori piristää alavireisempääkin päivää.
 

Olen työskennellyt lähes koko ajan kotikuntoutustiimissä ja työni on ollut hyvin liikkuvaa, mikä on ollutkin itselleni mielekästä. Alkuun työ oli hyvinkin muuttuvaa; tuurasin eri tiimeissä ja toimipisteissä ja tapasin laajalti niin asiakkaita kuin kollegoja. Myöhemmin oma asiakaskunta, tiimi ja toimipiste ovat vakiintuneet. Työnantaja huomioi mukavasti ammatillisia mielenkiinnon kohteita niin arjessa kuin koulutusten osalta ja olen muun muassa päässyt suorittamaan sekä ikääntyneiden että neurologisen kuntoutuksen erityisopinnot. Myös perhe- ja työelämän yhteensovittaminen ja työajasta sopiminen on sujunut joustavasti.

Ikääntyvien kuntoutuksen merkityksellisyys ja kiinnostus sitä kohtaan ovat jatkuvasti lisääntyneet kokemuksen ja osaamisen lisääntymisen myötä. Pidän siitä, että saan työskennellä asiakkaille merkittävien, arkisten asioiden ja arjen toimintakyvyn eteen. On ilahduttavaa nähdä, miten voin jo omalla läsnäolollani, persoonallani ja kokonaisvaltaisella lähestymistavalla tukea asiakasta ja hänen läheisiään.