Kohento Hyvinkää

Tervetuloa Kohentoon, ammattitaitoiseen ja palvelevaan fysioterapiapalveluita tarjoavaan hyvinvointikeskukseemme Hyvinkäällä. 

Kohento sijaitsee keskeisellä paikalla Kelan talossa, Prisman naapurissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kohento on ollut osa Fysiogeriatriaa keväästä 2016, kun Hyvinkään vanhin edelleen toimiva fysikaalinen hoitolaitos Kohento siirtyi osaksi Fysiogeriatriaa. Kohennossa on Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat (Suomen Yritysvaliot Oy:n tutkimus, 2017).

Tarjoamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä fysioterapia-, lymfaterapia- ja hierontapalveluita aikuisille, ikäihmisille ja muistisairaille palvelupisteessämme, kotona ja hoivakodeissa. Tarjoamme myös monipuolisia liikuntaryhmiä ikäihmisille, muistisairaille, heidän omaisilleen, ja työyhteisöille hyvinvointikeskuksemme ulkopuolella. Lisäksi tarjoamme lonkkahousujen tuote-esittelyjä, lääkinnällisten hoitosukkien myyntiä ja mittausta sekä erilaisia terapeuttisia hoitotuotteita.

Yhteystiedot

Kohento Hyvinkää
Oikokuja 2 A 3
05800 Hyvinkää
Puh. 045 7840 1000
info@fysiogeriatria.fi

Aukioloajat
Olemme avoinna klo 8-19 välillä sopimuksen mukaan

Jos et löydä sopivaa aikaa,
soita p. 045 7840 1000

Hinnastomme löydät täältä.

Ohjeet Fysiogeriatria Kohentoon saapuville

Sijainti rakennuksessa

Palvelupisteemme sijaitsee Oikokujalla katutasossa (sisäänkäynti Suokadun puolella), joten sinne on helppo tulla kaikilla kulkuvälineillä. Tilamme ovat esteettömät ja läheltä löydät myös kahvila- ja ravintolapalveluita Prisman yhteydestä.

Pysäköinti

Voit pysäköidä autosi joko palvelupisteen edessä oleville paikoille (pysäköintiaika parkkikiekolla 2 tuntia) tai Prisman parkkihalliin (pysäköintiaika 4 tuntia).

Julkinen liikenne

Hyvinkäälle pääset helposti junalla, palvelupisteestä on Hyvinkään juna-asemalle matkaa n. 300 metriä.

Kohennon palvelupisteellä sinua palvelee

Tuomas Arohonka

Fysioterapeutti,
Akupunktio,
Huimaushoito,
Kinesioteippaus,
Urheiluhieronta
050 382 8332

Kirsi Valpio

Fysioterapeutti
Geriatrisen kuntoutuksen erityisosaaja,
Akupunktio
044 491 9398

Satu Vanhanen

Fysioterapeutti
Lymfaterapeutti
044 971 8135

Sami Vihelä

Fysioterapeutti
044 710 8844