Fysiogeriatria Lauttasaari

Tervetuloa Fysiogeriatria Lauttasaareen! Palvelupisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, Lauttasaaren senioritalossa osoitteessa Pohjoiskaari 1-3.

Lauttasaaren palvelupiste tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita lähialueen työikäisille, ikäihmisille, muistisairaille ja veteraaneille. Meiltä saatte monipuoliset fysioterapia-, lymfaterapia- ja hierontapalvelut myös kotiin tai hoivakotiin. Lauttasaaressa on tarjolla monipuolisia liikuntaryhmiä, terveystuotteiden tuote-esittelyjä sekä lääkinnällisten hoitosukkien mittausta ja myyntiä.

Lauttasaaren liikuntaryhmät

Lauttasaaressa toimii fysioterapeutin ohjaamia kuntosali-, tuolijumppa- sekä voima- ja tasapainoryhmiä. Pienryhmissä tehdään alkulämmittelyn jälkeen yksilöllisesti laadittuja voima- ja tasapainoharjoituksia kuntosalilaitteilla ja kuntoiluvälineillä, tuolilla istuen tai seisten. Lopuksi tehdään yhteiset venyttelyt. Ryhmät sopivat myös kuntoilijoille, joilla on liikkumisen, toimintakyvyn tai muistin kanssa ongelmia.

Varaa paikkasi kurssille ja kysy lisää liikuntaryhmistä puhelimitse suoraan ryhmiä ohjaavalta fysioterapeutilta:

Anne Karppi-Sjöblom p. 040 5068201

Yhteystiedot

Fysiogeriatria Lauttasaari
Lauttasaaren Senioritalo
Pohjoiskaari 1-3
00200 Helsinki
Puh. 09 3922 302

Hinnasto

Fysioterapia ja fysioterapeutin tekemä hieronta

Hoidon kesto Vastaan­otolla alk. Koti­käyntinä alk.
30 min 54 € 76 €
45 min 63 € 87 €
60 min 74 € 96 €
90 min 98 € 126 €

Lähetteellä saat Kela-korvauksen näistä hinnoista. Kotikäynnit sisältävät kilometri­korvauksen.

Lymfaterapia

Hoidon kesto Vastaan­otolla alk. Koti­käyntinä alk.
45 min 63 € 87 €
60 min 74 € 96 €
90 min 98 € -

Kotikäynnit sisältävät kilometri­korvauksen.

Kuntosali­harjoittelu

Harjoittelu­jakso Hinta alk.
3 kk 63 €
6 kk 74 €
12 kk 98 €

Palvelumaksu 1,90€ / käynti
(ei koske vapaaharjoittelua, liikuntaryhmiä tai tuotelaskuja).

Ohjeet Lauttasaareen saapuville

Sijainti rakennuksessa

Palvelupisteemme sijaitsee rakennuksen K-kerroksessa. Pihassa olevan parkkipaikan meren puoleiselta reunalta käänny oikealle ja päädyt sisäpihalle. Keskeltä löydät painikkeella toimivan sinisen oven. Ovesta sisään tultuasi jatka kulkua vasemmalle, aina käytävän loppuun asti. Seuraavalta käytävältä löydät liikuntasalin ja hoitotilan. Tiloissa on opasteet ja esteetön kulku.

Pysäköinti

Voit pysäköidä autosi joko rakennuksen piha-alueelle vapaille paikoille (pihaan ajettaessa vapaasti käytettävissä olevat paikat oikealla reunalla) tai Pohjoiskaaren ja Pajalahdentien varteen. Näiden paikkojen pysäköintiaika on neljä tuntia pysäköintikiekolla. Rakennuksen piha-alueella et tarvitse parkkilupaa tai -kiekkoa.

Julkinen liikenne

Lauttasaareen pääset helposti kaikilla Lauttasaarentietä kulkevilla busseilla, lähimmät pysäkit ovat Lauttasaaren silta ja Pajalahdentie, joilta matkaa palvelupisteellemme on noin 300m. Lauttasaaren metroasemalta on vastaanotollemme noin 950 metrin kävelymatka. Tarkempia ohjeita voit katsoa Reittioppaasta.

Lauttasaaren palvelupisteellä sinua palvelee

Anne Karppi-Sjöblom

Fysioterapeutti
040 506 8201

Mari Pietilä

Fysioterapeutti,
Geriatrisen fysioterapian erikoisosaaja

Laura Savilampi

Fysioterapeutti

Heidi Takala

Fysioterapeutti

Susanna Tähtinen

Fysioterapeutti