Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Toimimme KELAn vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana. Kelalla on lakiin perustuva velvollisuus järjestää vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta järjestetään mahdollistamaan arjen toiminnoista suoriutumista ja osallistumista varten. Lisätietoa Kelan lääkinnällisestä kuntoutuksesta.

Toteutamme kuntoutuksen KELAn vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palvelukuvauksen mukaisesti.

Lisäksi kuntoutuamme kaupunkien, kuntien ja vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksella tulevia asiakkaita. Voit tulla asiakkaaksemme myös omakustanteisesti.

Kuinka hakea?
1. Hakija tarvitsee julkisen terveydenhuollon lääkärin laatiman kuntoutussuunnitelman tai B-lääkärinlausunnon, jossa on vastaavat tiedot
2. Kuntoutuja valitsee itse palveluntuottajan. Voit soittaa meille p. 09 3922 302, ja varmistaa, että kuntoutus voidaan aloittaa heti päätöksen tultua.
3. Kuntoutuja tekee hakemuksen Kelaan KU104-lomakkeella.
4. Päätös tulee sekä kuntoutujalle että meille palveluntuottajana. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian päätöksen saatuamme, viimeistään kahden viikon kuluessa.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä, niin vastaamme kysymyksiisi

Autamme sinua kuntoutumaan ja kuntoilemaan. Lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella tai varaa aika palvelu­numerostamme 09 3922 302

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.