Tervetuloa Fysiogeriatria Taivallahteen, laadukkaaseen ja yksilölliseen hyvinvointikeskukseen. Sijaitsemme loistavien liikenneyhteyksien päässä Töölössä ja samasta rakennuksesta löydät kaikki tarvitsemasi palvelut. Fysiogeriatria Taivallahti avasi ovensa Taivallahden kulttuurihistoriallisella Kasarmilla marraskuussa 2016.

Taivallahden palvelut

Tarjoamme Taivallahden vastaanotollamme monipuolisia hyvinvointipalveluita Taivallahden kasarmin sekä lähialueen työikäisille, ikäihmisille, muistisairaille ja veteraaneille. Meiltä saatte monipuoliset fysioterapia-, lymfaterapia ja hierontapalvelut myös kotiin tai hoivakotiin. Lisäksi tarjoamme terveystuotteiden tuote-esittelyjä sekä lääkinnällisten hoitosukkien myyntiä ja mittausta.

Samasta kiinteistöstä löydät myös mm. kahvila- ja ravintolapalveluita, lyhyt- ja pitkäaikaista hoiva-asumista ikääntyneille, K-supermarketin, Alkon ja kampaamopalvelut.

Taivallahden toimipisteessä työskentelevien henkilöiden yhteystiedot löydät Keitä olemme -sivulta.

 

Taivallahden liikuntaryhmät

Taivallahdessa toimii fysioterapeutin ohjaamat Kuntosali- sekä Voimaa ja tasapainoa -ryhmät. Pienryhmässä (max. 6 hlö) tehdään yksilöllisesti laadittuja voimaharjoituksia kuntosalilaitteilla. Ryhmä sopii myös kuntoilijoille, joilla on liikkumisen tai toimintakyvyn kanssa ongelma.

Kuntosaliryhmä

Tiistaisin klo 14.45-15.45, 150 € / 10 krt

Tasapainoryhmä

Torstaisin klo 14.30-15.30, 150 € / 10 krt

Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 392 2302. Kysy myös ilmaista tutustumiskäyntiä ryhmään!

 

Ohjeet Taivallahteen saapuville

Sijainti rakennuksessa:

Lähimmät sisäänkäynnit tiloihimme ovat K-supermarketin (esteetön kulku) ja ravintola Kaartin luona.

Fysioterapiatilamme ovat rakennuksen kellarikerroksessa, mutta fysioterapeutti tulee noutamaan ajanvarauksella saapuneen asiakkaan rakennuksen katutasosta. Tiloissa on opasteet.

Pysäköinti:

Voit pysäköidä autosi joko Pohjoisen Hesperiankadun varressa oleville maksullisille paikoille tai kasarmin parkkitaloon.

Julkinen liikenne:

Taivallahden kasarmille pääset useilla Runeberginkatua kulkevilla liikennevälineillä. Tarkempia ohjeita voit katsoa Reittioppaasta.

 

Taivallahden hinnasto

Fysioterapia ja fysioterapeutin tekemä hieronta

Vastaanotolla

30 min 54 €

45 min 63 €

60 min 74 €

90 min 98 €

Kotikäyntinä (sis. kilometrikorvauksen)

30 min 76 €

45 min 87 €

60 min 96 €

90 min 126 €

 

Lähetteellä saat Kela-korvauksen näistä hinnoista.

 

Lymfaterapia

Vastaanotolla

45 min 63 €

60 min 74 €

90 min 98 €

Kotikäyntinä (sis. kilometrikorvauksen)

45 min 87 €

60 min 96 €

 

Palvelumaksu 1,90€ / käynti (ei koske vapaaharjoittelua, liikuntaryhmiä tai tuotelaskuja).

Yhteystiedot
Fysiogeriatria Taivallahti
puh. 09 392 2302
Pohjoinen Hesperiankatu 33 A
00260 Helsinki

Verkkoajanvaraus >>