Tervetuloa Fysiogeriatria Tilkkaan, laadukkaaseen ja yksilölliseen hyvinvointikeskukseen. Sijaitsemme loistavien liikenneyhteyksien päässä Mannerheimintien varrella Ruskeasuolla ja samasta rakennuksesta löydät niin ravintola- kuin lääkäripalvelutkin. Fysiogeriatria Tilkka on toiminut Tilkan kulttuurihistoriallisessa talossa vuodesta 2014.

Tilkan palvelut

Tarjoamme Tilkan vastaanotollamme monipuolisia hyvinvointipalveluita lähialueen työikäisille, ikäihmisille, muistisairaille ja veteraaneille. Meiltä saatte monipuoliset fysioterapia-, lymfaterapia ja hierontapalvelut myös kotiin tai hoivakotiin. Lisäksi tarjoamme terveystuotteiden tuote-esittelyjä sekä lääkinnällisten hoitosukkien myyntiä ja mittausta. 

Samasta kiinteistöstä löydät myös ravintolapalveluita, lyhyt- ja pitkäaikaista hoiva-asumista ikääntyneille, yksityisiä laser- ja sairaalapalveluja ja silmäsairaalapalveluja.

Käy tutustumassa ja tykkäämässä Tilkan omasta Facebook-sivusta!

Tilkan toimipisteessä työskentelevien henkilöiden yhteystiedot löydät Keitä olemme -sivulta.

Tilkan liikuntaryhmät

Tilkassa toimii fysioterapeutin ohjaamia Voimaa ja Tasapainoa-ryhmiä. Pienryhmässä (max. 6 hlö) tehdään alkulämmittelyn jälkeen yksilöllisesti laadittuja voima- ja tasapainoharjoituksia. Lopuksi tehdään yhteiset venyttelyt. Ryhmä sopii myös kuntoilijoille, joilla on liikkumisen, toimintakyvyn tai muistin kanssa ongelmia. Kuntoilutuokio sisältää myös aivojumppaa.

Voimaa ja tasapainoa -ryhmät:

tiistaisin klo 11-12

perjantaisin klo 13.30-14.30

Hinta: 10 kertaa 150 €

Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 392 2302. Kysy myös tutustumiskäyntiä ryhmään!

Ohjeet Tilkkaan saapuville

Sijainti rakennuksessa:

Kuntosali sijaitsee B-rapun 2. kerroksessa ja pääset sinne oven ulkopuolella olevaa ovikelloa soittamalla. Tiloissa on opasteet, hissi ja esteetön kulku.

Toimistomme sijaitsee Tilkan Viuhkan (Mannerheimintie 164a) 2. kerroksessa.

Pysäköinti:

Voit pysäköidä autosi joko Tilkan rakennuksen edessä oleville maksullisille paikoille tai Sanitäärinkadun suuntaisille paikoille. Sanitäärinkadun paikkojen pysäköintiaika on kaksi tuntia.

Julkinen liikenne:

Tilkkaan pääset helposti useilla Mannerheimintietä kulkevilla busseilla ja raitiovaunulla 10. Tarkempia ohjeita voit katsoa Reittioppaasta.

Yhteystiedot
Fysiogeriatria Tilkka
puh. 09 392 2302
Mannerheimintie 164
00300 Helsinki

Toimistomme palvelee arkisin klo 8-17 Tilkan Viuhkassa (Mannerheimintie 164a).

Kuntosalin vapaaharjoitteluajat:

Arkisin ennen klo 9 ja klo 16 jälkeen

Viikonloppuisin vapaa käyttö