Tervetuloa Fysiogeriatria Korsoon, laadukkaaseen ja yksilölliseen hyvinvointikeskukseen. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä aivan Korson juna-aseman vieressä Vantaalla - meille pääsee helposti niin henkilöautolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Fysiogeriatria Korso on toiminut Vantaan Helmessä vuodesta 2015.

Korson palvelut

Tarjoamme Korson vastaanotollamme monipuolisia hyvinvointipalveluita lähialueen työikäisille, ikäihmisille, muistisairaille ja veteraaneille. Meiltä saatte monipuoliset fysioterapia-, lymfaterapia ja hierontapalvelut myös kotiin tai hoivakotiin. Lisäksi tarjoamme lonkkahousujen ja muiden terveystuotteiden tuote-esittelyjä sekä lääkinnällisten hoitosukkien myyntiä ja mittausta. Samasta kiinteistöstä löydät myös ravintolapalveluita ja lyhyt- ja pitkäaikaista hoiva-asumista ikääntyneille VantaanHelmessä. Rakennusta on vastapäätä myös S-Market. Käy tutustumassa ja tykkäämässä Korson omasta Facebook-sivusta! Vantaan toimipisteessä työskentelevien henkilöiden yhteystiedot löydät Keitä olemme -sivulta.  

Korson liikuntaryhmät

Korsossa toimii fysioterapeutin ohjaamia Voimaa ja tasapainoa-ryhmiä. Pienryhmässä tehdään alkulämmittelyn jälkeen yksilöllisesti laadittuja voima- ja tasapainoharjoituksia. Lopuksi tehdään yhteiset venyttelyt. Ryhmä sopii myös kuntoilijoille, joilla on liikkumisen, toimintakyvyn tai muistin kanssa ongelmia. Kuntoilutuokio sisältää myös aivojumppaa. Voimaa ja tasapainoa -ryhmät kuntosalilla: Torstaisin klo 13-14 ja 14-15 Hinta: 10 kertaa 150 € Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 392 2302. Kysy myös ilmaista tutustumiskäyntiä ryhmään!  

Ohjeet Korsoon saapuville

Sijainti rakennuksessa: Kuntosalitilamme sijaitsevat rakennuksen kellarikerroksessa ja pääset sisään ulko-oven summeria soittamalla. Tiloissa on opasteet ja hissi sekä esteetön kulku. Pysäköinti: Voit pysäköidä autosi joko rakennuksen parkkipaikoille pysäköintiluvalla (voit pyytää sitä meiltä) tai vastapäisen S-Marketin pihaan. Kaupan paikkojen pysäköintiaika on kaksi tuntia. Julkinen liikenne: Pääset toimipisteeseemme helpoiten Korsossa pysähtyvillä junilla. Korson juna-asemalta on noin 200 metrin kävelymatka VantaanHelmeen. Tarkempia ohjeita voit katsoa Reittioppaasta.  

Korson hinnasto

Fysioterapia  ja fysioterapeutin tekemä hieronta Vastaanotolla 30 min 54 € 45 min 63 € 60 min 74 € 90 min 98 € Kotikäyntinä (sis. kilometrikorvauksen) 30 min 76 € 45 min 87 € 60 min 96 € 90 min 126 €   Lähetteellä saat Kela-korvauksen näistä hinnoista.   Lymfaterapia Vastaanotolla 45 min 63 € 60 min 74 € 90 min 98 € Kotikäyntinä (sis. kilometrikorvauksen) 45 min 87 € 60 min 96 €   Lähetteellä saat Kela-korvauksen näistä hinnoista.  Palvelumaksu 1,90€ / käynti (ei koske vapaaharjoittelua, liikuntaryhmiä tai tuotelaskuja).

Yhteystiedot
Fysiogeriatria Korso
puh. 09 392 2302
Metsolantie 4
01450 Vantaa