Avoimet työpaikat: Fysioterapeutti, Espoo

Etsimme nyt energiseen ja asiantuntevaan joukkoomme kahta FYSIOTERAPEUTTIA; toinen kokoaikaiseen ja toinen määräaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle, pääsääntöisesti Espooseen.

Työhösi kuuluu monipuolinen asiakastyö viihtyisissä toimipisteissämme, hoivakodeissa ja asiakkaiden kotona. Haluamme palvella asiakkaitamme hyvin myös apuvälineiden ja hyvinvointituotteiden myynnissä. Olet osa kehittämismyönteistä ja sitoutunutta tiimiämme, jossa pääset myös itse ideoimaan tulevaisuuden fysioterapiapalveluita.

Arvostamme laaja-alaista näkemystä toimintakyvystä, asiantuntevaa ja itsenäistä työotetta, kehittymis- ja kehittämishalukkuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme hakijalta erityisesti vahvaa geriatrisen kuntoutuksen osaamista ja halua kehittää fysioterapiapalveluita yhdessä kanssamme. Kiinnostus ammatillisten blogien kirjoittamisesta tai sosiaalisen media käytöstä osana työtehtäviä on plussaa. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on fysioterapeutin koulutus. Alan työkokemus ja erikoistumisopinnot katsotaan hyödyksi. Työssä tarvitaan ajokorttia. Täytämme paikat syksyn 2018 aikana sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään ja ideoimaan itsellesi tulevaisuuden unelmatyöpaikkaa! Tarjoamme sinulle mahtavan tiimin sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta. Annan mielelläni lisätietoja tehtävistä. Heli Lehikoinen p. 040 661 6835 tai heli.lehikoinen@fysiogeriatria.fi

Täytä lomakkeeseen perustietosi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo.

 

LOMAKKEESEEN PÄÄSET TÄSTÄ LINKISTÄ:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7923dfc9

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email