Kantapääkipua? Jalkaterapiasta apua alaraajojen kiputiloihin

Kantapääkipu voi johtua lukuisista eri syistä 

Kantaluun kiinnityskohdassa tuntuva kipu aamun ensimmäisillä askeleilla? Ovatko uudet jalkineet tai syysvaellus provosoineet jalkapohjan kivun? Kantaluusta lähtevä kantakalvo voi kipeytyä siihen kohdistuessa venytystä ja suurta painetta liikkuessa. Taustalla on usein jalkaterän asentomuutokset ja jalkaterän alueen lihasten epätasapaino. Kantakalvoon voi kehittyä plantaarifaskioosi eli kantakalvon rappeuma. Plantaarifaskioosi voi olla sitkeä vaiva, mutta siitä on mahdollista päästä eroon. Hoitona toimivat harjoiteohjelmat, kenkäohjaus, tukipohjalliset ja sukat tai muut apuvälineet sekä jalkaterapeuttiemme toteuttamat hoidot. 

Kantaluun alla oleva, iskua vaimentava rasvapatja alkaa surkastumaan jo 30-vuoden iässä. Runsas seisominen, kävely tai harjoittelu kovilla alustoilla voivat aiheuttaa kipua tämän luonnollisen iskunvaimentimen heikentyessä. Jalkaterapeuttimme ohjaavat kantapäitä suojaavat kenkävalinnat sekä tuotteet, joilla saat helpotusta tilanteeseen. 

Kantapäässä voi olla kovettumaa, halkeilua, känsä tai syylä. Jalkaterapeuttimme hoitavat nämä ammattitaitoisesti ja turvallisesti, ja osaavat ohjata sopivan omahoidon kuhunkin vaivaan. Sen lisäksi että saat välittömän helpotuksen vaivaasi, pyrimme löytämään ratkaisuja, jotka ehkäisevät vaivan uusiutumista. 

Joskus kivun taustalla voi olla jopa kantaluun murtuma. Korkeasti koulutetut jalkaterapian ammattilaiset osaavat yksinkertaisen testin avulla tunnistaa tämänkin tilanteen – ja ohjata sinut eteenpäin diagnoosin varmistamiseksi.  

Varaa aika jalkaterapiaan ja ota askel kohti parempaa elämänlaatua! 

Jalkaterapeuttimme palvelevat Oulunkylän fysioterapisessa hoitolaitoksessa ja Tapiolan fysioterapeuttisella toimipisteillä. Teemme myös kotikäyntejä.

Hinnat vastaanotolla:

Jalkahoito 60 min 62 €

Jalkahoito 30 min 42 €

Jalkaterapia 60 min 70 €

Varaamme oikeudet hintojen muutokseen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email