Fysioterapia

Fysioterapialla voidaan vaikuttaa liikunta- ja toimintakykyyn, parantaa elämänlaatua ja terveyttä sekä vähentää kipuja. Fysio­terapia on vaikuttavaa ja pohjautuu näyttöön perustuvaan, tutkittuun tietoon. Sen perustana on fysio­terapia­tiede, jonka kiinnostuksen kohteena on ihmisen toiminta­kyky ja liikkuminen sekä erityisesti toiminnan heikkeneminen. Fysio­terapiassa sovelletaan myös monen muun tieteen­alan tutkimusta ja tietoa.

Fysioterapian sisältö

Fysioterapiassa ei ainoastaan hoideta jo olemassa olevia vaivoja vaan sitä voidaan toteuttaa myös ennaltaehkäisevästi. Fysioterapeutti arvioi asiakkaan liikkumista ja toimintakykyä. Arvion jälkeen luodaan tavoitteet fysioterapialle yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon asiakas yksilöllisesti sekä hänen toimintaympäristönsä. Fysioterapia voi sisältää esimerkiksi terapeuttista harjoittelua, manuaalista käsittelyä, fysikaalista terapiaa sekä apuvälineiden tarpeen arviointia ja käytön ohjausta.

Fysioterapian saatavuus

Asiantuntevat fysioterapeuttimme palvelevat sinua toimipisteissämme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Hyvinkäällä tai omassa asuinympäristössäsi. Fysioterapiaa on mahdollista toteuttaa vastaanotolla, kotikuntoutuksena tai etäkuntoutuksena sekä yksilöllisesti että ryhmämuotoisesti. Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

Fysioterapeuttimme

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö ja kuntoutusalan ammattilainen. Fysioterapeutit ovat suorittaneet joko fysioterapeutin, lääkintävoimistelijan tai erikoislääkintävoimistelijan tutkinnon. Fysioterapeuttimme kehittävät aktiivisesti ammattitaitoaan ja erikoistuvat kiinnostuksenkohteidensa mukaan.

Meiltä löydät esimerkiksi geriatrisen fysioterapian, neurologisen fysioterapian sekä lantionpohjan fysioterapian erikoisosaajia.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä, niin vastaamme kysymyksiisi

Autamme sinua kuntoutumaan ja kuntoilemaan. Lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella tai varaa aika palvelu­numerostamme 09 3922 302

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.