Fysiogeriatria on osa Terveystaloa 1.11. alkaen

Suomen Terveystalo Oy (Terveystalo) ja Suomen Fysiogeriatria Oy (Fysiogeriatria) sopivat keväällä 2022 Fysiogeriatria-konsernin yhdistymisestä Terveystaloon. Tämän myötä Fysiogeriatria on osa Terveystaloa 1.11.2022 alkaen. Yhdistymisen myötä Fysiogeriatrian ammattilaiset palvelevat jatkossakin tuttujen asiantuntijoiden voimin tutuissa toimipisteissä, joiden nimi muuttuu Terveystalo Kuntoutuspalveluiksi.

Asiakaspalvelun ja ajanvarauksen tiedot muuttuvat – aiemmin varatut vastaanottoajat säilyvät

Yhdistymisen jälkeen ohjaamme asiakkaamme Fysiogeriatrian verkkosivuilta Terveystalo Kuntoutuspalveluiden verkkosivuille, josta löytyvät tutut ammattilaisemme yhteystietoineen. Terveystalo Kuntoutuspalveluiden sivuilta on myös pääsy verkkokauppaamme, josta löytyy valikoima terveystuotteita.

Lonkkahousujen myynti jatkuu osoitteessa www.lonkkahousut.fi.

Marraskuun alusta alkaen asiakaspalvelumme sekä ajanvaraus toimii numerossa 030 633 5333* ja on avoinna arkisin klo 7-17. Asiakaspalvelumme tavoitat myös osoitteesta kuntoutuspalvelut@terveystalo.com. Vuorokauden ympäri auki olevan verkkoajanvarauksemme löytyy jatkossa Terveystalo Kuntoutuspalveluiden kotisivuilta. Aikaisemmin varatut vastaanottoajat ovat edelleen voimassa, ja mikäli jo varattuihin aikoihin tulisi muutoksia, otamme henkilökohtaisesti yhteyttä. Huomioithan, että Terveystalon verkkoajanvarauksessa ajanvaraus.terveystalo.com ei voi varata aikaa Terveystalo Kuntoutuspalveluiden asiantuntijoille.

Marraskuun alusta laskutukseen liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen laskut@terveystalo.com. Ilmoitathan viestissä laskun numeron, jota tiedustelusi koskee.

>> Siirry tästä Terveystalo Kuntoutuspalveluiden sivustolle >>

Fysiogeriatrian asiakastietorekisterit siirtyvät Terveystalolle – ei edellytä toimenpiteitä asiakkailtamme

Fysiogeriatrian asiakkaiden henkilö- ja potilastiedot siirtyvät 1.11.2022 Terveystalolle osaksi Suomen Terveystalo Oy:n asiakas- ja potilasrekisteriä. Tämä tarkoittaa sitä, että rekisterinpitäjä vaihtuu Suomen Terveystalo Oy:ksi.

Henkilötietojen käyttötarkoitukset säilyvät ennallaan. Henkilö- ja potilastietojen siirto ei edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Lisätietoja Terveystalon henkilöasiakkaiden henkilötietojen käsittelystä saat osoitteesta https://www.terveystalo.com/fi/tietosuojaseloste/henkiloasiakkaat/.

 

*Puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email