Tervetuloa Fysiogeriatria Kivenlahteen, laadukkaaseen ja yksilölliseen hyvinvointikeskukseen. Merikartano sijaitsee luonnonkauniilla paikalla meren äärellä Kivenlahdessa ja talossa on kaksi talvipuutarhaa sekä sisäpihalla puutarha. Palvelulinja liikennöi talon edestä. Fysiogeriatria Kivenlahti avautui Merikartanossa vuoden 2018 alussa.

Kivenlahden palvelut

Tarjoamme Kivenlahden vastaanotollamme monipuolisia hyvinvointipalveluita lähialueen työikäisille, ikäihmisille, muistisairaille ja veteraaneille. Meiltä saatte monipuoliset fysioterapia-, lymfaterapia ja hierontapalvelut myös kotiin tai hoivakotiin. Lisäksi tarjoamme terveystuotteiden tuote-esittelyjä sekä lääkinnällisten hoitosukkien myyntiä ja mittausta.

Samasta kiinteistöstä löydät myös pitkä- ja lyhytaikaisen hoiva-asumisen palveluita ja palvelutaloasuntoja ikääntyneille Merikartanossa. Talossa on myös kattavat ravintolapalvelut. Lue lisää Merikartanon palveluista: http://www.elpy.fi/palvelutalot/merikartano/

Kivenlahden toimipisteessä työskentelevien henkilöiden yhteystiedot löydät Keitä olemme -sivulta.

Kivenlahden liikuntaryhmät

Voimaa ja tasapainoa

Fysioterapeutin ohjaama Voimaa ja tasapainoa -liikuntaryhmä sopii kaikentasoisille liikkujille. Ryhmässä vahvistetaan lihasvoimaa ja nivelten liikkuvuutta, sekä tehdään tasapainoharjoituksia. Harjoittelussa käytetään välineitä, joita on helppo käyttää harjoitellessa myös kotona. Ryhmäliikkeet suunnitellaan niin, että ne sopivat monen tasoisille jumppaajille. Lisäksi tunneilla ohjataan venyttelyä ja käytetään hengitystä tehostamaan loppurentoutumista. Hyvä tunnelma luodaan mukaansatempaavasta musiikista!

Voimaa ja tasapaino-ryhmä Kivenlahdessa: 

Torstaisin klo 10.00-11.00 (to 1.3. alkaen)

Hinta: 10 viikkoa 150 €

Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 392 2302. Kysy myös tutustumiskäyntiä ryhmään!

Ohjeet Kivenlahteen saapuville

Sijainti rakennuksessa:

Yksilöterapiatilamme sijaitsevat rakennuksen katutasossa. Rakennuksen pääsisäänkäynti on estetön. Talossa on hissi ja opasteet.

Pysäköinti:

Voit pysäköidä autosi rakennuksen piha-alueelle ilmaiseksi merkityille paikolle.

Julkinen liikenne:

Merikartano sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella Kivenlahdessa. Talon edestä liikennöi palvelulinja. Tarkempia ohjeita voit katsoa Reittioppaasta.

 

Kivenlahden hinnasto

Fysioterapia ja fysioterapeutin tekemä hieronta

Vastaanotolla

30 min 48 €

45 min 63 €

60 min 73 €

Kotikäyntinä (sis. kilometrikorvauksen)

45 min 87 €

60 min 96 €

 

Lähetteellä saat Kela-korvauksen näistä hinnoista.

 

Hierojan tekemä hieronta

Vastaanotolla

30 min 48 €

45 min 63 €

60 min 73 €

Kotikäyntinä (sis. kilometrikorvauksen)

60 min 87 €

90min 96 €

 

Lymfaterapia ja akupunktio

Vastaanotolla

45 min 63 €

60 min 73 €

Kotikäyntinä (sis. kilometrikorvauksen)

45 min 87 €

60 min 96 €

 

Toimistomaksu 8€/lasku.

Yhteystiedot
Fysiogeriatria Kivenlahti
(Merikartano)
puh. 09 392 2302
Tyrskyvuori 6
02320 Espoo