Fysiogeriatria palveluntarjoajana uudessa Palvelukoti Koivussa ja Tähdessä

Espoon Mäkkylään on valmistunut ikääntyneiden 56-paikkainen Palvelukoti Koivu ja Tähti. Samaan yhteyteen on avattu 24 asunnon Palvelutalo Kotikoivu itsenäisesti asuville senioreille. Osoite on Kenttämiehentie 3.

Uusi palvelukoti tuottaa ikääntyneiden ympärivuorokautista asumispalvelua. Asumisessa yhdistyvät kestävä elämäntapa, turvallisuus, laadukas hoitotyö ja kuntouttava toiminta. Asukkaiden arjessa huomioidaan erityisesti liikunta, hyvä ravitsemus, esteettisyys ja aistien ilot. Edistyksellistä rakennuksissa on esimerkiksi uusiutuvien energialähteiden osuus – maalämpö 50 prosenttia ja aurinkopaneelit 40 prosenttia. Visiona on olla ajassa elävä, asukkaiden yksilöllisyyden huomioiva onnellisten hetkien palvelukoti.

Palvelukoti on osallistunut Espoon kaupungin ikääntyneiden hoiva-asumisen kilpailutukseen ja toimii kaupungin ostopalvelukumppanina.

Fysiogeriatria tuottaa uuteen palvelukotiin muun muuassa kuntoutus- ja fysioterapiapalveluita ja järjestää pienryhmätoimintaa.

Palvelukotia ylläpitävä Uudenmaan Vanhustenhuollon Kannatusyhdistys omistaa myös Espoon Laajalahdessa 22 vuotta toimineen Palvelukoti Mäntyrannan.

Lisätiedot

Päivi Salli, toiminnanjohtaja, Palvelukoti Koivu ja Tähti ja Palvelutalo Kotikoivu, 040 712 2314 / www.uvky.fi

Maija Käyhty, terveyspalveluista vastaava johtaja, Fysiogeriatria, 040 501 3135

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email