Fysiogeriatria Taivallahti on laadukas ja yksilöllinen hyvinvointikeskus, joka avautui Taivallahden kulttuurihistorialliselle Kasarmille marraskuussa 2016.

Tarjoamme toimipisteessämme monipuolisia hyvinvointipalveluita Taivallahden kasarmin sekä lähialueen aikuisille, ikäihmisille, muistisairaille ja veteraaneille:

Samasta kiinteistöstä löydät myös mm. kahvila- ja ravintolapalveluita, lyhyt- ja pitkäaikaista hoiva-asumista ikääntyneille, K-supermarketin ja kampaamopalvelut.

Taivallahden toimipisteessä työskentelevien henkilöiden yhteystiedot löydät Keitä olemme -sivulta.

 

Taivallahden liikuntaryhmät

Taivallahdessa toimii fysioterapeutin ohjaamat Kuntosali- sekä Voimaa ja tasapainoa -ryhmät. Pienryhmässä (max. 6 hlö) tehdään yksilöllisesti laadittuja voimaharjoituksia kuntosalilaitteilla. Ryhmä sopii myös kuntoilijoille, joilla on liikkumisen tai toimintakyvyn kanssa ongelma. 

Kuntosaliryhmä:

Tiistaisin klo 15-16

Voimaa ja tasapainoa -ryhmä:

Torstaisin klo 15-16

Hinta: 10 kertaa 150 €.

Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 392 2302. Kysy myös ilmaista tutustumiskäyntiä ryhmään!

 

Ohjeet Taivallahteen saapuville

Sijainti rakennuksessa:

Lähimmät sisäänkäynnit tiloihimme ovat K-supermarketin (esteetön kulku) ja ravintola Kaartin luona. Kuntosalimme sijaitsee rakennuksen -1 -kerroksessa ja sen sisäänkäynti tapahtuu ovikoodilla, joten kysythän mahdollisista esittelykäynneistä etukäteen palvelunumerostamme.

Fysioterapiatilamme ovat saman rakennuksen K-kerroksessa ja liikuntasalimme P-kerroksessa. Tiloissa on opasteet ja esteetön kulku.

Pysäköinti:

Voit pysäköidä autosi joko Pohjoisen Hesperiankadun varressa oleville maksullisille paikoille tai kasarmin parkkitaloon.

Julkinen liikenne:

Taivallahden kasarmin eteen pääset bussilla 24 (pysäkin nimi Taivallahti) sekä useilla Runeberginkatua kulkevilla liikennevälineillä. Tarkempia ohjeita voit katsoa Reittioppaasta.

Yhteystiedot
Fysiogeriatria Taivallahti
puh. 09 392 2302
Pohjoinen Hesperiankatu 33 A
00260 Helsinki

Kuntosalin vapaaharjoitteluajat:

ma-la klo 8-21
su klo 10-21

Verkkoajanvaraus >>