Fysiogeriatria vahvistaa moniammatillista terapiapalveluiden osaamistaan Olarin Fysikaalisen Hoitolaitoksen ja toi.minna Oy:n yrityskaupoilla

Fysiogeriatria on ostanut toimintaterapiaa tuottavan toi.minna Oy:n koko osakekannan sekä Olarin Fysikaalinen Hoitolaitos Oy:n liiketoiminnan vahvistaakseen moniammatillista terapiapalveluiden osaamistaan valtakunnallisesti.

Toi.minna Oy on 15 vuoden ajan toteuttanut toimintaterapia- ja kuntoutuspalveluita kaikenikäisille asiakkaille, aina leikki-ikäisistä lapsista ikääntyneisiin. Vahvan ammattitaidon omaavat toimintaterapeutit toteuttavat terapiaa asiakkaan omassa toimintaympäristössä sekä yrityksen vastaanottotiloissa Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Toi.minnan toimintaterapiaosaamisen avulla Fysiogeriatria vahvistaa entisestään moniammatillista kuntoutuskokonaisuuttaan niin palveluntuotannon kuin asiantuntijapalveluidenkin osalta valtakunnallisesti.

Olarin Fysikaalinen Hoitolaitos on elokuussa 40 vuotta täyttävä fysioterapiayritys, jossa korkealaatuinen ja ammattitaitoinen neurologinen, geriatrinen ja tuki- ja liikuntaelinten kuntoutusosaaminen yhdistyvät. Asiakaskunta koostuu pääosin aikuisista sekä ikääntyneistä ja Olarin fysikaalisella on vahva jalansija Espoossa paikallisten kuntoutuspalveluiden tarjoajana.  Olarin fysikaalisen myötä Fysiogeriatrian lymfaterapia- ja akupunktio-osaaminen vahvistuu.

Sekä toi.minnan että Olarin fysikaalisen kokeneet ja ammattitaitoiset terapeutit jatkavat yrityskauppojen myötä vanhoina työntekijöinä. Lisäksi sekä Olarin Fysikaalisen perustaja Kylli Pesonen että toi.minnan perustaja Minna Koivula jatkavat Fysiogeriatrian palvelupäällikköinä. Palvelemme nykyisiä ja uusia asiakkaitamme jatkossa entistä vahvemmalla terapiaosaamisella.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

 

Lisätietoja Fysiogeriatriasta sekä Olarin Fysikaalisen ja toi.minnan toiminnan jatkumisesta antaa

Katja Sohlberg, toimitusjohtaja
puh. 050 511 5050
katja.sohlberg@fysiogeriatria.fi

 

Lisätietoja Olarin Fysikaalisen palveluista ja henkilöstöstä:

http://www.olarinfysikaalinenhoitolaitos.fi/

Ajanvaraukset palvelunumerosta 010 666 3490

 

Lisätietoja toi.minnan palveluista ja henkilöstöstä:

http://www.toiminna.com/

Ajanvaraukset palvelunumerosta 050 3535 777

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email