Fysiogeriatria ostaa ikäihmisten kuntoutukseen erikoistuneen Oulunkylän kuntoutuksen

Suomen Fysiogeriatria Oy on ostanut Oulunkylän kuntoutuksen liiketoiminnan Kiinteistö Oy Oulunkylän Sotaveteraanitalolta. Liiketoiminta siirtyy Fysiogeriatrialle 1.10.2018 alkaen.

”Toivotamme pitkän ja maineikkaan historian omaavan Oulunkylän kuntoutuksen lämpimästi tervetulleeksi osaksi Fysiogeriatrian toimintoja”, toteaa Fysiogeriatrian toimitusjohtaja Katja Sohlberg. ”Oulunkylän kuntoutus on palvellut veteraaneja sekä muita alueen ikäihmisiä Oulunkylässä vuosikymmeniä ja on tunnettu sekä luotettava paikallinen toimija, joka täydentää osaamistamme hyvin.”

Oulunkylän kuntoutus tarjoaa pitkällä kokemuksella fysio- ja jalkaterapiapalveluiden lisäksi akupunktioita, lymfaterapiaa sekä hierontaa. Palveluissa on erikoistuttu erityisesti ikäihmisten ja veteraanien kuntoutukseen.

”Halusimme löytää toimintamme jatkajaksi laadukkaan sekä asiakkaita ja henkilöstöä arvostavan toimijan”, toteaa Oulunkylän kuntoutuksen aiemman omistajan, Kiinteistö Oy Oulunkylän sotaveteraanitalo II Oy:n, toimitusjohtaja Jyrki Kemppinen. ”Etsimme oikeaa jatkajaa jonkun aikaa, ja olemme iloisia löytäessämme Fysiogeriatrian, joka perheyrityksenä osaa arvostaa perinteikästä ja arvokasta toimintaa”.

Oulunkylän kuntoutuksen toiminta jatkuu nykyisessä toimipisteessä ja tutut työntekijät siirtyvät osaksi Fysiogeriatrian henkilökuntaa. ”On valtava rikkaus saada Fysiogeriatriaan lisää osaavia ja innostuneita ammattilaisia, joiden kanssa lähdemme yhdessä kehittämään kuntoutuspalveluitamme”, toteaa Fysiogeriatrian liiketoimintajohtaja Piia Kurki.


Suomen Fysiogeriatria Oy on 35-vuotias kuntoutukseen erikoistunut ja parempaan toimintakykyyn tähtäävä terapiayritys, joka toimii pääasiassa Uudellamaalla. Tytäryhtiömme toi.minnan kautta meillä on myös jo yli 15 vuoden kokemus laadukkaasta toimintaterapiasta. Yhteensä työllistämme jo noin 70 fysio- ja toimintaterapian rautaista ammattilaista. Korostamme toiminnassamme vaikuttavaa ja laadukasta terapiatyötä ja haluamme sitoutua asiakkaan kuntoutumisprosessiin.

Oulunkylän kuntoutus Oy on vuonna 1992 perustettu fysioterapiapalveluita tarjoava yritys, joka tarjoaa fysio-, lymfa- ja jalkaterapiapalveluita, sekä akupunktioita ja hierontaa. Palveluissa on erikoistuttu erityisesti ikäihmisten ja veteraanien kuntoutukseen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email