Fysioterapeuttiopiskelija Sari Olkkola: harjoittelu Fysiogeriatrialla on ollut erittäin antoisa

Neljännen vuoden fysioterapeuttiopiskelija Sari Olkkola on ollut keväällä 2019 työharjoittelussa Fysiogeriatrian Senior Trainee -ohjelmassa Hyvinkään Kohennon toimipisteessä. Sari kertoo tässä kirjoituksessaan harjoittelukokemuksistaan Fysiogeriatrialla.

 

Miten päädyin harjoitteluun Fysiogeriatriaan?

Olin itse sähköpostitse yhteydessä Fysiogeriatrian koulutuskoordinaattori Pauliina Unkeriin sekä Hyvinkään toimipisteen fysioterapeutteihin. Lähetin heille CV:n sekä hieman perusteluita, miksi haluaisin harjoitteluun juuri Fysiogeriatriaan. Viesteihin vastattiinkin nopeasti ja sain kuulla, että keväällä 2019 Fysiogeriatrialla alkaa Senior Trainee -ohjelma viimeistä harjoittelua tekeville opiskelijoille. Kiinnostuin siitä heti ja haastattelun jälkeen sain harjoittelupaikan Kohentoon Hyvinkäälle.

 

Millaista harjoittelussa on ollut ja mitä olen oppinut?

Harjoitteluaikani on ollut hyvin antoisaa ja mukavaa. Työyhteisössä on mahtavia ihmisiä ja harjoittelun aikana olen päässyt tutustumaan hyvin laajasti ikääntyneiden fysioterapiaan kokeneen fysioterapeutin kanssa. Asiakaskunta on koostunut pääasiassa ikääntyneistä, joilla on jokin muistisairaus tai neurologinen sairaus. Olen päässyt tekemään asiakastyötä asiakkaiden kanssa ja ohjausmenetelmät ovat kehittyneet hyvin jakson aikana. Yksilöasiakkaiden lisäksi olen päässyt ohjaamaan vesi- ja tuolijumppaa ja tutustumaan tukisukkien maailmaan sekä tekemään kehittämistehtävää. Osallistuin myös koulutukseen tukisukkien tiimoilta.

 

Millainen mielikuva minulle jäi Fysiogeriatriasta yrityksenä?

Huomasin työharjoitteluni aikana, että Fysiogeriatria on yrityksenä aktiivinen ja haluaa olla monessa mukana. Aktiivisuus näkyy esimerkiksi haluna osallistua ja tuoda ammattitaitoa erilaisiin yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettaviin kehityshankkeisiin. Lisäksi henkilökuntaa koulutetaan aktiivisesti. Yrityksen taustalla on jo pitkä kokemus ikääntyneiden kuntouttamisesta, ja se näkyy toiminnassa ammattitaitona ja laatuna. Harjoittelun loppuessa olen iloinen oppimastani ja etenkin tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista, jotka sain harjoittelun kautta.


Sari Olkkonen
fysioterapeuttiopiskelija

Fysiogeriatria Kohento
puh. 045 7840 1000
Oikokuja 2 A 3, 05800 Hyvinkää


Kiinnostuitko työharjoittelusta Fysiogeriatrialla?

Ota yhteyttä koulutuskoordinaattori Pauliina Unkeriin, pauliina.unkeri@fysiogeriatria.fi, 040 582 9433.


Tarvitsetko tuki- ja liikuntaelinvaivaan asiantuntevaa fysioterapeuttia? Varaa aika Hyvinkään toimipisteen asiantuntijoillemme verkkoajanvarauksestamme tai soittamalla numeroon 045 7840 1000.
Muut toimipisteemme pääkaupunkiseudulla löydät täältä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email