Hae mukaan SeniorFt Trainee –ohjelmaan 2018

Oletko kiinnostunut geriatrisesta kuntoutuksesta?

Hae mukaan SeniorFt Trainee –ohjelmaan 2018

Fysiogeriatria hakee SeniorFt Trainee -ohjelmaan 3-4 innostunutta fysioterapeuttiopiskelijaa, jotka valmistuvat viimeistään kevätlukukauden 2018 lopussa. Trainee-ohjelma on suunniteltu viimeiseksi harjoittelujaksoksi.

SeniorFt Trainee –ohjelma käynnistyy keväällä 2018 ja sen aloitus sovitetaan opintojesi mukaisesti. Trainee-ohjelmaan valittuna saat kokeneen, geriatriseen fysioterapiaan erikoistuneen ohjaajan sekä lisäkoulutusta mm. geriatrisesta fysioterapiasta, muistisairauksista, muistisairaan kohtaamisesta ja ikääntyneen toimintakyvyn arvioimisesta. Monipuolisella harjoittelujaksolla pääset seuraamaan ikääntyneiden ja muistisairaiden kuntoutuspalvelujemme eri muotoja näköalapaikalta.

Oppimistavoitteet ja harjoittelun tarkempi sisältö räätälöidään opiskelijan ja oppilaitoksen asettamien tavoitteiden mukaisesti. Opiskelijoilla on mahdollisuus tuoda oppimaansa esille kehittämistehtävän, tapahtuman tai ikääntyneiden kuntoutukseen liittyvän tuotteen avulla. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä Fysiogeriatrian positiiviseen ja innovatiiviseen huippujengiin!

Hyvin suoritetusta SeniorFT Trainee-ohjelmasta tarjoamme sinulle myös n. 2-3 kk kesätyötä Fysiogeriatriassa kesällä 2018 ja miksei unelmien työpaikan mukavassa porukassa.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen pauliina.unkeri@fysiogeriatria.fi ja laita otsikoksi ”Hakemus SeniorFt Trainee -ohjelmaa 2018”. Hakemukset ja CV tulee lähettää viimeistään 24.1.2018. Kerro hakemuksessa itsestäsi, kokemuksistasi ikääntyneiden parissa ja syistä, miksi haluat mukaan ohjelmaan. Valintakriteereinä on innostuneisuus, motivaatio ja kiinnostus ikääntyneiden kuntoutusta kohtaan. Tutustu kotisivuihimme ja seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Lisätietoja ohjelmasta antaa koulutuskoordinaattori Pauliina Unkeri, p. 040 582 9433, pauliina.unkeri@fysiogeriatria.fi

 

”Voin lämpimästi suositella FtTrainee -ohjelmaa! Harjoittelu sisälsi muutaman koulutuspäivän, missä käytiin läpi mm. teoriaa ja käytännön vinkkejä liittyen iäkkäiden fysioterapiaan. Muuten harjoittelu sujui ”normaaliin” tapaan. Parasta mielestäni oli kuitenkin Fysiogeriatrian tarjoama kesätyöpaikka, mistä sain valtavasti kokemusta, varmuutta ja itsenäisyyttä toimia fysioterapeuttina. Nykyään työskentelen vakituisessa työsuhteessa Fysiogeriatrialla.” – Tytti, Trainee-opiskelija vuosimallia 2015

 

Ikääntyneisiin erikoistuneet fysioterapeutit palvelevat teitä ympäri vuoden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email