Lymfaterapia on kansainvälisesti tunnettu hoitomenetelmä, joka vähentää turvotusta ja lievittää kipua. Lymfaterapian tavoitteena on saada kudoksiin kertynyt neste takaisin kehon nestekiertoon. Sitä käytetään niin syöpähoitojen yhteydessä syntyvän turvotuksen kuin reuman, ruusun ja nivelkulumien hoitoon. Lymfaterapia ja hieronta rentouttavat tehokkaasti ja niiden vaikutus jatkuu myös hoitojen jälkeen. Kun keho rentoutuu, sairauden tai kipujen tuoma stressi helpottuu.

 

Lymfaterapiahoidon sisältö

Ensimmäisen hoitokerran alussa lymfaterapeutti arvioi asiakkaan hoitotarpeen ja tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman. Hoito toteutetaan käsin hieromalla pumppaavilla ja kevyillä liikkeillä kehon imunestekiertoa tehostaen.

Lymfaterapia toimii parhaiten, kun se yhdistetään fysioterapiaan. Hoitoon kannattaa varata aikaa ja aikatauluttaa useampi hoitokerta säännöllisin väliajoin. 

 

Lymfaterapian saatavuus

Teitä palvelevat lymfa- ja fysioterapeutit toimipisteissämme tai asiakkaan omassa asuinympäristössä, olipa se sitten koti tai hoivakoti.

Pyrimme pysyviin asiakassuhteisiin ja jatkuvuuteen. Asiantuntevat lymfaterapeuttimme palvelevat asiakkaitamme ympäri vuoden, myös kesällä ja pyhäpäivinä. Terapiakäynnin ajankohta voidaan sopia joustavasti asiakkaan toiveiden ja elämänrytmin mukaisesti.

 

Voisimmeko auttaa sinua lymfaterapialla? Ota yhteyttä!

Autamme asiakkaitamme kuntoutumaan lymfaterapian avulla. Kysy lisää tai varaa aika palvelunumerostamme 09 392 2302.