Ilmoittaudu MuistiKUNTO®-ohjaajakortin intensiivikurssille (27.-28.4.2017)

Tiesithän, että muistikuntoutus on tutkitusti tuloksellista ja myös Suomessa on saatu vahvaa näyttöä muistisairaiden henkilöiden ryhmä- ja yksilömuotoisesta kuntoutuksesta? Ilmoittaudu mukaan MuistiKUNTO®-ohjaajakortin intensiivikurssille 27.-28.4.2017 Helsingissä.

MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutuksessa (ennen nimellä MUISKU-ohjaajakoulutus) perehdyt muistisairauksien tuomiin toiminnan ja liikkumisen muutoksiin. Oivallat ja ymmärrät muistisairaan ihmisen kehon muutoksia ja toimintaa sekä saat valmiuksia vuorovaikutustaitoihin. Osaat myös tukea potilaan omaisia ja tarjota heille asiantuntijan neuvoja. Koulutuksessamme saat inspiraatiota ja uutta tietoa työskentelyyn muistisairaan kanssa.

Tavoitteet:

Kahden päivän intensiivikurssin tavoitteina on:

  • Antaa laaja-alaista tietoa siitä miten muistisairaiden toimintakykyä ja elämänlaatua voidaan edistää ja kohentaa.
  • Ymmärtää muistisairasta henkilöä ja kohdata hänet arvostavasti. Perehtyä toimintakyvyn arviointiin sekä laajamittaiseen kuntoutuksen ohjaamiseen.
  • Oivaltaa, että toimintakyvyn paraneminen lisää elämänlaatua ja tuo iloa, eloa ja liikettä muistisairaan elämään.
  • Syventyä muistikuntoutuksen saloihin ja sytyttää into muistikuntoukseen.

Sisältö:

MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutuksessa käsitellään muun muassa liikunnallista muistikuntoutusta ryhmämuotoisena toimintana ja muistipotilaan kuntoutuksen polkua. Koulutuksessa myös inspiroidaan ja innostetaan osallistujat muistiryhmien ohjaamiseen, sekä annetaan käytännön toimintamalleja muistisairaiden kuntoutuksen toteuttamiseen.

Intensiivikurssi on tarkoitettu kotihoidossa ja hoivakodeissa työskenteleville ammattilaisille, jotka ohjaavat muistisairaita työssään.

Kouluttajat ja paikka:

Kurssin kouluttajina ovat MuistiKUNTO®-ohjaajakortin inspiraattorit, kuten geriatriaan ja muistikuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeutit. Koulutus järjestetään Helsingissä.

Hinta:

Kurssin hinta on 360 € + alv 24%. Hintaan sisältyvät koulutusmateriaalit, MuistiKUNTO®-kortit sekä lounaat ja kahvit.

Ilmoittautuminen:

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen info@fysiogeriatria.fi. Ilmoitathan samalla omien yhteystietojesi ja laskutusosoitteen lisäksi ruoka-aineallergiasi. Kurssille mahtuu 20 osallistujaa.

Lisätiedot:

Maija Käyhty, puh. 040 501 3135 tai maija.kayhty(at)fysiogeriatria.fi.

Seniorin erinnert sich

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email