Ilmoittaudu mukaan Muistikuntoutuksen perusteet -verkkokurssille

Buchstabensuppe

Muistikuntoutuksen perusteet -verkkokurssilla (1.3. – 30.4.2017) saat perusvalmiudet muistihäiriöistä kärsivän henkilön kuntoutukseen hänen omassa elinympäristössään. Oivallat ja ymmärrät muistisairaan ihmisen kehon muutoksia ja toimintaa sekä saat valmiuksia vuorovaikutustaitoihin. Koulutuksessamme saat inspiraatiota ja uutta tietoa työskentelyyn muistisairaan kanssa.

Muistikuntoutus on tutkitusti tuloksellista ja myös Suomessa on saatu vahvaa näyttöä muistisairaiden henkilöiden ryhmä- ja yksilömuotoisesta kuntoutuksesta.

Tavoitteet:

Verkkokurssin tavoitteena on, että kurssin käytyäsi:

  • Tiedät miten muistisairaiden toimintakykyä ja elämänlaatua voidaan edistää ja kohentaa.
  • Ymmärrät muistisairasta henkilöä ja osaat kohdata hänet arvostavasti. Olet tutustunut toimintakyvyn arviointiin sekä kuntoutuksen ohjaamiseen.
  • Oivallat, että toimintakyvyn paraneminen lisää elämänlaatua ja tuo iloa, eloa ja liikettä muistisairaan elämään.
  • Olet syventynyt muistikuntoutuksen saloihin ja sinulla on intoa toteuttaa muistikuntoutusta

Sisältö:

Muistikuntoutuksen perusteet -verkkokoulutuksessa käsitellään muun muassa muistisairauden vaikutusta kehonkuvaan ja toimintaan sekä muistipotilaan kuntoutuksen polkua. Koulutuksessa myös annetaan käytännön toimintamalleja ja vinkkejä muistisairaiden kuntoutuksen toteuttamiseen.

Verkkokurssi on tarkoitettu kotihoidossa ja hoivakodeissa työskenteleville hoitajille ja kuntouttajille, jotka ohjaavat muistisairaita työssään.

Kouluttaja ja paikka:

Kurssin kouluttajana on geriatriaan ja muistikuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti Maija Käyhty, jolla on vuosikymmenien kokemus muistisairaiden kuntoutuksesta. Koulutus järjestetään verkkokurssina 1.3.–30.4.2017, jonka kirjautumisohjeet lähetetään erikseen osallistujille. Verkkokurssi vastaa laajuudeltaan yhden päivän intensiivikoulutusta.

Hinta:

Kurssin hinta on 120€ + alv 24%. Hintaan sisältyvät materiaalit sähköisessä muodossa.

Ilmoittautuminen:

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen info@fysiogeriatria.fi. Ilmoitathan samalla omat yhteystietosi ja laskutusosoitteesi. Verkkokurssille otetaan 30 osallistujaa.

Lisätiedot:

Maija Käyhty, puh. 040 501 3135 tai maija.kayhty(at)fysiogeriatria.fi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email