Joulutervehdys

Vuosi 2021 lähenee loppuaan, joten haluamme ottaa pienen katsauksen kuluneeseen vuoteen tässä joulukirjeessämme.

Olemme kiitollisia, että tänäkin vuonna olemme saaneet tehdä meille merkityksellistä työtä: kuntouttaa ihmisiä vastaanotoillamme, kodeissa ja hoivakodeissa. Siitä olemme erityisen ylpeitä ja onnellisia. Sen lisäksi meidän vuoteemme on mahtunut monta muutakin positiivista asiaa.

Uuden toimitusjohtajan nimitys

1.4.2021 alkaen Suomen Fysiogeriatria Oy:n ja sen tytäryhtiöiden toimitusjohtajana on toiminut Laura Airaksinen. Laura on tuonut yhtiöömme uusia näkökulmia, ja ennen kaikkea vahvaa ammattitaitoa ja johtamisosaamista.

Aiempi toimitusjohtajamme, perheyrityksen jatkaja, Katja Sohlberg puolestaan toimii yhtiöidemme hallitusten puheenjohtajana ja omistajana. Katja jatkaa myös hanke- ja kehittämistyössä. Keskiössä on vaikuttavuusperusteisen kuntoutuksen ja digitaalisten ratkaisujen kehittäminen, jotka tukevat yhteistä missiotamme elinvoimaisen elämän ja toimintakykyisen arjen edelläkävijöinä!

Uusi brändi-ilme

Tänä vuonna olemme myös uudistaneet ja raikastaneet yrityksemme ilmettä. Uusi logomme ja värimaailmamme symboloivat meille tärkeitä asioita: toimintakykyä, elinvoimaa, onnistumista sekä kehittymistä. Eli kaikkea, mitä pyrimme kuntoutuksellamme saavuttamaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Uuden ilmeen myötä uudistimme myös nettisivut. Uudistuksen tarkoituksena on ilmeen raikastamisen lisäksi käytettävyys ja esteettömyys. Toivomme kaikkien löytävän etsimänsä nettisivuiltamme.

Aktiivi Fysioterapian laajentuminen pääkaupunkiseudulle

Syksyllä Espoon Tapiolan toimipisteemme muutti uusiin tiloihin aivan Ainoan kauppakeskuksen viereen Tapiolan ytimeen, jossa Aktiivi Fysioterapian terapeutit kuntouttavat kanssamme. Aiemmin vain Tampereella ja Seinäjoella toiminut Aktiivi Fysioterapia vahvistaa entisestään tuki- ja liikuntaelinfysioterapian osaamistamme. Haluamme palvella uusissa tiloissa asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja panostaa ennaltaehkäiseviin palveluihin.

Uudessa Tapiolan palvelupisteessämme onkin kaikista palvelupisteistämme laajimmat palvelut: fysioterapia, lymfaterapia, jalkaterapia ja toimintaterapia. Erityisosaamistamme Tapiolassa on mm. Aktiivi Askel -alaraajaklinikka sekä urheilijoiden ja aktiiviliikkujien fysioterapia. Oletko jo käynyt tutustumassa? 

Uusia palveluita

Toimintaterapia

Tänä syksynä olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme toimintaterapialla. Aiemmin toimintaterapia on keskittynyt yhtiössämme tytäryhtiöihimme toi.minnaan ja Mimmin Terapiaan, mutta laajentamalla Fysiogeriatrian palveluita pystymme tarjoamaan toimintaterapiapalveluita pääkaupunkiseudulla ja lähialueella.  

Toimintaterapeuttimme Heidi Lindström ja Sonya Lindqvist toteuttavat asiakaslähtöistä ja vaikuttavaa terapiaa kuntoutujan arjen ympäristöissä, etäkuntoutuksena tai palvelupisteissämme. Toteutamme kuntoutusta kaikenikäisille Helsingissä ja lähialueilla. Lue lisää toimintaterapiasta.

Keväällä järjestämme kaksi kaikille sopivaa toimintaterapiaryhmää:

Tunteiden tarinaa elämän sivuilta – kehollinen tunnemaalausryhmä.

Suljettu pienryhmä, 6 osallistujaa. Ajankohta tarkentuu, kun ryhmä on kasassa. Hinta 200 € / 6 krt.

Ryhmän harjoitteina mm. keho-mieli-harjoitteita, rentoutus- ja hengitysharjoitteita ja maalaamista.

Hyvinvointiryhmä – tule hiljentämään mielesi ja ota omaa aikaa.

Suljettu pienryhmä, 6 osallistujaa. Ajankohta tarkentuu, kun ryhmä on kasassa. Hinta 100 € / 4 krt tai 180 € / 8 krt.

Haluatko lisätä omaa hyvinvointiasi ja tunnistaa omia voimavarojasi? Onko sinulla jatkuva kiire tai stressi? Kaipaatko aikaa itsellesi, läsnäoloa vain itsellesi?

Kysy lisää ryhmistä toimintaterapeutti Heidi Lindströmiltä p. 050 3266 790, tai palvelukeskuksestamme p. 09 3922 302.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Palveluvalikoimassamme pian myös ratkaisukeskeinen lyhytterapia. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on luottamuksellista, matalan kynnyksen palvelua, johon liittyy ennaltaehkäisevä terapeuttinen keskustelu. Lyhytterapia on terapiaa kenelle tahansa, jolla on mielen päällä jotain, josta haluaa keskustella terapeutin kanssa. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ei ole hoitomuoto vakaviin mielenterveydellisiin ongelmiin. 

Terapeuttimme Leea Maria Lepistö ottaa vastaan Tapiolan toimipisteellämme. Kysy lisää tai varaa aika palvelukeskuksestamme p. 09 3922 302. 

Olemme saaneet tehdä merkityksellistä työtä tänäkin vuonna

 

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneille ja omalle henkilöstöllemme. Rauhallista Joulun aikaa, ja valoa ja elinvoimaa uuteen vuoteen <3  

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email