Tarjoamme ratkaisuja liikkumiseen rajoitustenkin aikana

Hallitus on valmistellut liikkumisrajoituksia muun muassa pääkaupunkiseudulle, jonka myötä monen elinpiiri rajoittuu entisestään. Itsemme lisäksi huoli ikääntyvistä läheisistä voi kasvaa, kun arjen aktiviteetit jäävät hyvin vähäisiksi.

Me Fysiogeriatrialla haluamme tarjota apuamme. Fysioterapiapalvelut kuuluvat terveydenhuollon palveluihin, joten liikkumisrajoitusten voimassaollessakin on toimintakyvyn ylläpitäminen fysioterapialla ehdottomasti sallittua. Teemme myös edelleen kotikäyntejä. Täältä voit lukea lisää, miten me toimimme parhaamme mukaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Mikäli läsnä-terapia ei kuitenkaan ole mahdollista, tarjoamme ratkaisuja myös etänä.

Koti TV

Kotikuntoilua voi harrastaa helposti omassa olohuoneessa Koti TV:n äärellä.

Koti TV -kanavan tavoitteena on tuoda ikäihmisten päivään mielekästä sisältöä, lisätä virikkeellistä toimintaa, arkiliikuntaa ja aktiivisuutta.

Koti TV:n Kuntotunti esitetään joka arkipäivä klo 11–12. Kunto-ohjeita toistetaan viikoittain, jolloin liikesarjat tulevat tutuiksi, muisti vetreytyy ja saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus ikäihmisen toimintakykyyn. Koti TV:llä pääset jumppaamaan meidän fysioterapeuttiemme kanssa, sillä Fysiogeriatria vastaa kokonaisuudessaan Kuntotunnin sisällöstä.

Palvelun sisältö on räätälöity sopimaan toimintakyvyltään eri tasoisille ikäihmisille – se tavoittaa sekä kotona asuvat että kotipalveluita hyödyntävät ja tehostetun palveluasumisen piirissä olevat ikääntyneet.

Katso Koti TV:n kanavapaikat ja jakelutiedot täältä.

Etäkuntoutus

Henkilökohtaista ja yksilöllistä fysioterapiaa voi toteuttaa myös etänä. Me Fysiogeriatrialla tarjoamme reaaliaikaista videovälitteistä etäkuntoutusta, jolloin voit saada fysioterapiaa kotonasi turvallisesti ilman fyysistä kontaktia.

Fysioterapeutin ohjaus ja neuvonta tapahtuvat tietoturvallisen ja helppokäyttöisen videoyhteyden avulla. Etäkuntoutuksen edellytyksenä on, että asiakkaalla on käytettävissä tietokone, tabletti tai älypuhelin, internet -yhteys ja sähköpostiosoite. Etäkuntoutusta ohjaa aina ammattilainen ja se suunnitellaan asiakkaan tarpeiden sekä tavoitteiden pohjalta.

Etäkuntoutuksen voi aloittaa välittömästi, eikä lääkärin lähetettä tarvita.

Lue lisää etäkuntoutuksesta.

Some

Seuraa meitä Instagramissa, tai tykkää Facebookissa, jossa jaamme vinkkejä kotikuntoiluun ja arkiliikunnan lisäämiseen.

@Fysiogeriatria Instagramissa

Fysiogeriatria Facebookissa

Soita ja kysy lisää, tai varaa aika: 09 3922 302. 

Nettiajanvaraukseen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email