Anna lahjaksi hyvää oloa, virkeää mieltä ja parempaa toimintakykyä!

Oletko miettinyt, mitä antaa lahjaksi vanhemmalle tai isovanhemmalle, jolla on jo kaikkea? Meiltä on mahdollisuus ostaa kotikuntoutuksen lahjakortti, jonka saaja varmasti ilahtuu saadessaan mahdollisuuden kohottaa kuntoaan ja toimintakykyään ammattitaitoisen fysioterapeutin kanssa omassa kodissaan! Lahjakortti on mahdollista käyttää pääkaupunkiseudulla.

Kotikuntoutus

Kotikuntoutuksen tavoitteena on henkilön liikunta- ja toimintakyvyn sekä hyvän elämänlaadun edistäminen tukemalla itsenäistä, voimavaralähtöistä toimintaa hänen omassa elinympäristössään. Se onkin oiva valinta esimerkiksi veteraaneille, muistisairaille ja muille ikäihmisille, jotka haluavat kuntoutua omassa elinympäristössään. Kotikuntoutuksessa fysioterapeutti tulee kuntoutujan luo hänen asuinpaikkaansa, joka voi olla koti, hoivakoti, palvelukeskus tai sairaala. Kotikuntoutus on vaikuttavaa ja pohjautuu näyttöön perustuvaan, tutkittuun tietoon. Lisää tietoa kotikuntoutuksesta täältä.


Tilatessanne lahjakortin lähetämme sen tilaajalle kotiin, mutta halutessanne voitte tilata lahjakortin myös suoraan lahjan saajan kotiosoitteeseen. Mikäli haluatte lahjakortin sähköisenä, laittakaa siitä tieto lisätietoihin.

Huom. Yksi lahjakorttitarjous/asiakas.