Anna lahjaksi hyvää oloa, virkeää mieltä ja parempaa toimintakykyä!

Oletko miettinyt, mitä antaa lahjaksi vanhemmalle tai isovanhemmalle, jolla on jo kaikkea? Meiltä on mahdollisuus ostaa kotikuntoutuksen lahjakortti, jonka saaja varmasti ilahtuu saadessaan mahdollisuuden kohottaa kuntoaan ja toimintakykyään ammattitaitoisen fysioterapeutin kanssa omassa kodissaan! Lahjakortti on mahdollista käyttää pääkaupunkiseudulla.

Mitä antaa lahjaksi vaimolle, tyttöystävälle - tuoreelle äidille? Meiltä saa myös Hyvinkään toimipisteeseen äitiysfysioterapian lahjakortteja.

Kotikuntoutus

Kotikuntoutuksen tavoitteena on henkilön liikunta- ja toimintakyvyn sekä hyvän elämänlaadun edistäminen tukemalla itsenäistä, voimavaralähtöistä toimintaa hänen omassa elinympäristössään. Se onkin oiva valinta esimerkiksi veteraaneille, muistisairaille ja muille ikäihmisille, jotka haluavat kuntoutua omassa elinympäristössään. Kotikuntoutuksessa fysioterapeutti tulee kuntoutujan luo hänen asuinpaikkaansa, joka voi olla koti, hoivakoti, palvelukeskus tai sairaala. Kotikuntoutus on vaikuttavaa ja pohjautuu näyttöön perustuvaan, tutkittuun tietoon. Lisää tietoa kotikuntoutuksesta täältä.

KOTIKUNTOUTUKSEN LAHJAKORTIT ovat meillä nyt tarjouksessa - kolme 45 minuutin kotikäyntiä nyt vain 160 euroa (norm. 225 €), tai viisi 45 minuutin kotikäyntiä vain 250 euroa (norm. 375€).


Äitiysfysioterapia

Raskausaika ja lapsen saaminen tuo muutoksia kehoon, herättää suuria tunteita ja muuttaa koko arjen. Keho ja mieli kaipaavat aikaa palautumiseen. Hyvinvointia ja palautumista edistävät lempeä liikunta, armollisuus sekä hyväksyvä suhtautuminen itseä ja uutta tilannetta kohtaan. Asiantunteva lantionpohja- ja äititysfysioterapia sekä psykologian maisteriopiskelija Katariina Forsblom ottaa vastaan Hyvinkäällä Kohennon toimipisteessä.

ÄITIYSFYSIOTERAPIAN PAKETTI on nyt tarjouksessa: kolme käyntiä yhteensä vain 189 € (norm. 213€). Paketti sisältää ensikäynnin (75min) sekä kaksi jatkokäyntiä (á 60min).


Tilatessanne lahjakortin lähetämme sen tilaajalle kotiin, mutta halutessanne voitte tilata lahjakortin myös suoraan lahjan saajan kotiosoitteeseen. Mikäli haluatte lahjakortin sähköisenä, laittakaa siitä tieto lisätietoihin.

Huom. Yksi lahjakorttitarjous/asiakas.