Lue asiantuntijavinkit uudesta Fysiogeriatrian blogista!

Mmedicalitä hyötyä ikäihmiselle on lihasvoimaharjoittelusta? Kuinka kohdata muistisairas? Miten asiakkaamme kokevat palvelumme? Miten ehkäistä kaatumisia? Kuinka motivoida niin asiakkaita, kuin henkilöstöäkin kuntoilemaan, kuntoutumaan ja kuntouttamaan?

Muun muassa näihin kysymyksiin haluamme vastata uudessa Fysiogeriatrian asiantuntijablogissa, johon omat asiantuntijamme ja yhteistyökumppanimme kirjoittavat säännöllisesti erilaisista kuntoutukseen liittyvistä aiheista. Esimerkiksi fysioterapeuttimme Pauliina Unkeri on kirjoittanut lihasvoimaharjoittelun hyödyistä ja antanut vinkkinsä lihasvoimaharjoittelun aloittamiseksi.

Koska onnistumiset on tehty jaettavaksi, kerromme välillä myös asiakkaidemme kokemuksista ja edistymisestä sekä jaamme heidän vinkkinsä vastaavissa tilanteissa oleville. Ensimmäisenä kertojana meillä on Paula, joka jakoi kokemuksensa harjoittelustaan seniorikuntosalillamme Lehtisaaressa.

Uusia blogikirjoituksia julkaistaan säännöllisesti ja tilaamalla uutiskirjeemme (rekisteröityminen sivuston alaosan linkistä) saat vinkit suoraan sähköpostiisi heti kun uusi artikkeli ilmestyy. Kaikki julkaistut blogikirjoituksen löytyvät näiltä sivuilta osoitteesta: https://fysiogeriatria.fi/blogi/. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja aiheideoita osoitteeseen info(at)fysiogeriatria.fi.

Toivomme teille antoisia lukuhetkiä blogimme parissa!

Fysiogeriatrian asiantuntijatiimi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email