Palvelumme organisaatioille

Yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioille sekä sosiaali- ja terveys­alan ammattilaisille tarjoamme geriatrisen kuntoutuksen koulutus- ja konsultointi­palveluja valta­kunnallisesti ja kansain­välisesti.

Rekrytointi

Otamme uusia huippuosaajia ilolla mukaan jatkuvasti kasvavaan joukkoomme! Riippumatta siitä, oletko kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut, löydät meiltä varmasti mielenkiintoisia kehittymis- ja uramahdollisuuksia. Täytä avoin hakemus jo tänään!

Lue lisää työpaikoistamme »

Koulutukset

Tarjoamme avoimia tai räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia hoivan tai kuntoutuksen parissa työskenteleville yksityishenkilöille ja kuntoutus- ja hoiva-alan organisaatioille niin julkisella, yksityisellä kuin kolmannella sektorilla.  Haluamme tukea ikäihmisten ja muistisairaiden kanssa toimivia oivaltamaan kuntouttavan hoivan ja muistikuntoutuksen merkityksen sekä lisätä ymmärrystä fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen kunnon tärkeydestä.

Lue lisää koulutuksistamme »

Tutkimus- ja kehitysyhteistyö

Tuotamme tieteellisissä tutkimushankkeissa kuntoutusinterventioita sekä jalkautamme organisaatioihin tutkitusti tuloksellisia menetelmiä. Olemme olleet vuosien ajan mukana eri hankekonsortioissa tuottamassa kuntoutuksen tai kuntouttavan hoitotyön asiantuntijapalveluita sekä kuntoutusta ikäihmisille.

Lue lisää tutkimus- ja kehitysyhteistyöstämme »

Palvelut hoivakodeille

Olemme kuntoutuskumppani jo yli 120 hoivakodille tai ympärivuorokautisen hoivan yksikölle. Saatte yli 50 ikäihmisiin ja muistisairaisiin erikoistunutta ammattilaista käyttöönne sovittuina aikoina joustavasti omiin tarpeisiinne ja toiveisiinne perustuen.

Lue lisää palveluistamme hoivakodeille »

James & Betty

James & Betty on digitaalinen kuntoutuksen ja kuntouttavan hoivan koulutus- sekä asiantuntijapalvelu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Tuemme organisaatiotasi tutkitusti tehokkaiden kuntouttavien toimintamallien jalkautuksessa digitaalisesti ja nostamme kuntouttavan hoivan ja kuntoutuksen asiantuntijuuden seuraavalle tasolle.