Suomen Fysiogeriatria on 36-vuotias fysioterapiaan ja kuntoutukseen erikoistunut yritys. Tytäryhtiömme toi.minnan kautta meillä on lisäksi yli 15 vuoden kokemus laadukkaasta toimintaterapiasta. Yhteensä työllistämme jo noin 70 fysio- ja toimintaterapian rautaista ammattilaista. Korostamme toiminnassamme vaikuttavaa ja laadukasta terapiatyötä ja haluamme sitoutua asiakkaan kuntoutumisprosessiin.

Tunnetta toiminnassa

Suomalainen perheyritys Fysiogeriatria on johtava valtakunnallinen ikäihmisten sekä muistisairaiden kuntoutuksen palveluntuottaja ja asiantuntija yli 35 vuoden kokemuksella. Olemme olemassa luodaksemme ihmisille edellytykset ikääntyä arvokkaasti ja elinvoimaisesti, jokainen asiakas on meille ainutlaatuinen ja tärkeä.

Rohkeasti tuloksiin

Haluamme toimia parhaan kuntoutusvaikuttavuuden mahdollistajana. Erikoistuneet fysioterapeuttimme kuntouttavat ikäihmisiä yksilöllisesti pohjautuen tutkimuksiin, pitkään tietotaitoon sekä laadukkaisiin kuntoutusprosesseihin ja pyrimme aina ylivertaiseen asiakaskokemukseen.

Luotettavaa joukkuevoimaa

Otamme uusia huippuosaajia ilolla mukaan jatkuvasti kasvavaan joukkoomme! Riippumatta siitä, oletko kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut, löydät meiltä varmasti mielenkiintoisia kehittymis- ja uramahdollisuuksia. Täytä avoin hakemus jo tänään!

Innovatiivista edelläkävijyyttä

Tunnemme suurta kunniaa toimia ikääntyneiden ja muistisairaiden kuntoutuksen suunnannäyttäjänä, vaikuttajana ja kehittäjänä. Asiantuntijapalveluidemme myötä koulutamme alalle uusia kuntoutuksen ja kuntouttavan hoitotyön huippuammattilaisia.

Haluatko tutustua tarkemmin millaista meillä on olla töissä? Tästä pääset lukemaan muutaman fysioterapeuttimme arjesta. 

Kiinnostaako työskentelymahdollisuutemme? Ole rohkeasti yhteydessä:

Maria Nuutinen
HR-asiantuntija
p. 0401447561

Heli Lehikoinen
Palvelupäällikkö
Tapiola, Mäkkylä, Espoonlahti Lehtisaari, Lauttasaari, Taivallahti
p. 0406616835

Samuel Woodward
Palvelupäällikkö
Pukinmäki, Oulunkylä, Korso, Hyvinkää
p. 0400304196

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@fysiogeriatria.fi