Tule meille töihin!

Kiva, että olet kiinnostunut työskentelymahdollisuuksistamme!

Katso avoimet paikkamme alta tai jätä avoin hakemus. 

Meillä saat huolellisen perehdytyksen työhösi, etkä jää yksin! Olemme saaneet uusilta työntekijöiltämme kiitosta ja hyvää palautetta perehdytysprosessistamme. 

Tarjoamme uusille työntekijöillemme heti mahdollisuuden erikoistumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen laadukkailla koulutuksillamme (esim. MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutus, Muistikuntoutuksen perusteet, Geriatrisen kuntoutuksen erityisosaaja).

Meistä

Suomen Fysiogeriatria on 40-vuotias fysioterapiaan ja kuntoutukseen erikoistunut perheyritys. Tytäryhtiöidemme kautta työllistämme yhteensä noin 100 kuntoutusalan ammattilaista. Tarjoamme fysioterapiaa aikuisille, senioreille, ikäihmisille ja erityisesti muistisairaille, sekä toimintaterapiaa vauvasta vaariin. Korostamme toiminnassamme vaikuttavaa ja laadukasta terapiatyötä ja haluamme sitoutua asiakkaan kuntoutumisprosessiin. Meille ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme ydin.

Tunnetta toiminnassa

Suomalainen perheyritys Fysiogeriatria on johtava valtakunnallinen ikäihmisten sekä muistisairaiden kuntoutuksen palveluntuottaja ja asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Olemme olemassa luodaksemme ihmisille edellytykset ikääntyä arvokkaasti ja elinvoimaisesti, jokainen asiakas on meille ainutlaatuinen ja tärkeä.

Rohkeasti tuloksiin

Haluamme toimia parhaan kuntoutusvaikuttavuuden mahdollistajana. Erikoistuneet fysioterapeuttimme kuntouttavat ikäihmisiä yksilöllisesti pohjautuen tutkimuksiin, pitkään tietotaitoon sekä laadukkaisiin kuntoutusprosesseihin ja pyrimme aina ylivertaiseen asiakaskokemukseen.

Luotettavaa joukkuevoimaa

Otamme uusia huippuosaajia ilolla mukaan jatkuvasti kasvavaan joukkoomme! Riippumatta siitä, oletko kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut, löydät meiltä varmasti mielenkiintoisia kehittymis- ja uramahdollisuuksia. Täytä avoin hakemus jo tänään!

Innovatiivista edelläkävijyyttä

Tunnemme suurta kunniaa toimia ikääntyneiden ja muistisairaiden kuntoutuksen suunnannäyttäjänä, vaikuttajana ja kehittäjänä. Asiantuntijapalveluidemme myötä koulutamme alalle uusia kuntoutuksen ja kuntouttavan hoitotyön huippuammattilaisia.

Avoimet paikat

Fysioterapeutti Hyvinkäälle

 

Haluatko tutustua tarkemmin millaista meillä on olla töissä? Tästä pääset lukemaan muutaman fysioterapeuttimme arjesta. 

Kiinnostaako työskentelymahdollisuutemme? Ole rohkeasti yhteydessä tai jätä avoin hakemus:

Heli Lehikoinen
Palvelupäällikkö
p. 0406616835
heli.lehikoinen@fysiogeriatria.fi