Päivitetty tiedote

Työskentelemme riskiryhmien kanssa ja otamme vastuullisena toimijana tilanteen vakavasti. Haluamme toiminnallamme ennaltaehkäistä infektioiden leviämistä. Toimimme myös vastuullisesti ja matalalla kynnyksellä peruuttamalla omaehtoisesti asiakastapaamisia mahdollisen infektion leviämisriskin takia. Työskentelemme ainoastaan terveenä. 

Toivomme, että ymmärrätte tilanteen. Toimimme viranomaisohjeistusten, sekä säädösten mukaan ja seuraamme päivittäin tilanteen kehittymistä. Olemme varautuneet riskiin myös koronavirusepidemian osalta. 

Olemme linjanneet ensimmäisestä Suomen koronavirustartunnasta lähtien seuraavaa: 

  • Toimimme huolellisesti ja tehostetusti käsihygienian ja oikean yskimistekniikan kanssa noudattaen THL:n ohjeita. Käytämme tarvittaessa käsineitä ja käsidesinfiointiainetta saippuapesun lisäksi. THL ohjeita: Käsienpesu ja yskiminen 
  • Emme hoida sairaita asiakkaitamme ja kehotamme aktiivisesti asiakkaitamme siirtämään aikaa, jos heillä esiintyy esimerkiksi normaalia kausiflunssaa. Käytämme THL:n antamaa varoaikaa kohtaamisissa. 
  • Jos asiakkaalla epäily vakavammasta, ohjaamme soittamaan Päivystysapu 116117 -numeroon. Kehotamme asiakkaitamme olemaan aktiivisesti yhteydessä meihin, jos tilanne mietityttää tai herää kysyttävää. p. 09 3922 302, info@fysiogeriatria.fi  
  • Olemme tehostaneet toimipisteidemme puhtaanapitoa ja pintojen desinfiointia. 

Näillä toimenpiteillä pyrimme osaltamme ennaltaehkäisemään koronaviruksen sekä muiden asiakasryhmillemme riskialttiiden infektioiden, kuten influenssan ja noroviruksen leviämistä.  

Tämän lisäksi viestimme henkilöstöllemme läpinäkyvästi ja ajantasaisesti tilanteesta. Tiedotimme viimeksi asiasta tiistaina.

 

Toimimme näin jokaisessa konserniyhtiössämme:

Suomen Fysiogeriatria Oy
toi.minna Oy
Mimmin terapia Oy
Aktiivi Fysioterapia Tampere Oy

 

Yhteistyöstä kiittäen kaikkien yhtiöiden puolesta,

Katja Sohlberg

toimitusjohtaja

puh. 050 511 5050

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email