Piia Kurki on nimetty Fysiogeriatrian liiketoimintajohtajaksi 1.6.2018 alkaen

Fysiogeriatria vahvistaa organisaatiotaan liiketoimintajohtajalla

 

Piia Kurki aloittaa Fysiogeriatriassa liiketoimintajohtajana 1.6.2018. Kurki vastaa jatkossa Fysiogeriatrian terapiapalveluiden johtamisesta ja tulevaisuuden vaikuttavien palveluratkaisujen kehittämisestä.

 

Kurki siirtyy Fysiogeriatriaan Med Groupilta, jossa hän on toiminut palvelupäällikkönä vastaten 600 vuosittaisen työntekijän kotiin vietävien palveluiden kokonaisuudesta. Sittemmin hän on toiminut konsepti- ja kehityspäällikkönä sekä HR-vastaavana 3500 vuosittaisen työntekijän kotiin vietävien hoivapalveluiden liiketoimintayksikössä. Kurjella on vahva kokemus isoista kehityshankkeista, yrityskauppaintegraatioista ja henkilöstöjohtamisesta.

 

Fysiogeriatrian toimitusjohtaja Katja Sohlberg on innoissaan saadessaan kertoa nimitysuutiset.

Meillä Fysiogeriatriassa toimintamme ydin on vaikuttavat ja laadukkaat kuntoutuspalvelukonseptit sekä henkilöstön asiantuntijuus, jotka yhdessä mahdollistavat arvokkaan ja elinvoimaisen ikääntymisen suomalaisille. Muuttuvassa sosiaali- ja terveydenhuollon markkinassa sekä yrityksemme kasvun polulla tarvitsemme osaamista vahvistamaan toimintamme kulmakiviä. Piiassa yhdistyy sekä sosiaali- ja terveydenhoitoalan vahva kokemus, että ihmislähtöinen persoona, joka suomalaisena perheyrityksenä ja yli 70 asiantuntijan työllistäjänä on meille tärkeää. On upeaa saada Piia osaksi Fysiogeriatriaa!”

 

Tuleva liiketoimintajohtaja Piia Kurki kommentoi nimitystään seuraavasti.

”Olen todella innoissani päästessäni osaksi Fysiogeriatrian sitoutunutta ja ammattitaitoista tiimiä. Fysiogeriatriassa työskentelee huippuosaajia, jotka tekevät työtään suurella sydämellä. On ilo nähdä alan kasvava yritys, jonka päivittäisessä tekemisessä suhteessa asiakkaisiin ja henkilöstöön välittyy vahvasti aito halu tehdä laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Fysiogeriatriassa halutaan selkeästi olla alan edelläkävijä ja positiivinen kehitysmyönteisyys näkyy kaikkialla.”

 

 

Lisätietoja nimityksestä

Katja Sohlberg, toimitusjohtaja
puh. 0505115050
katja.sohlberg@fysiogeriatria.fi

Fysiogeriatria on johtava senioreiden, ikäihmisten ja muistisairaiden kuntoutuksen asiantuntijaorganisaatio. Kuntoutamme ikäihmisiä sekä  kehitämme ja koulutamme vaikuttavia kuntoutus- ja kuntoutuksen asiantuntijapalveluita valtakunnallisesti kaikilla sektoreilla. Suomalaisena perheyrityksenä terapiapalveluiden vaikuttavuus ja oikea-aikaisuus, asiakkaidemme kohtaaminen sekä henkilöstömme tietotaito ovat toimintamme keskiössä. Me olemme olemassa, jotta jokainen suomalainen voi ikääntyä arvokkaasti ja elinvoimaisesti!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email