Fysiogeriatrian Saliseniori starttaa!

 

Haluamme tuoda liikkumisen iloja ja hyötyjä esille uudella Saliseniori-projektilla. Saliseniori on Fysiogeriatrian asiakas, joka kertoo somessa ja blogissamme harjoittelemisestaan liikuntaryhmissä ja fysioterapeutin kanssa. Ensimmäinen Saliseniorimme on Kaarina Helsingistä. Pysy kuulolla, sillä päivitämme Saliseniorin harjoittelusta kuvia ja juttuja säännöllisesti.

Saliseniori

 

”Olen 76-vuotias aktiivinen eläkeläinen. Pulmani ovat tekonivelet polvissa, joista toinen epäonnistuneen leikkauksen seurauksena haittaa kävelyä.

Tärkein harrastukseni on lapsenlapset. Toki teen muutakin, toimin senioriyhdistyksen sihteerinä, erityisen mukavaa on tapahtumien järjestäminen. Olen myös yrittänyt aktivoida talomme senioreita. 

Liikuntaa olen harrastanut vaihtelevasti kuntoliikunnan tasolla. Nuorena pelasin pesäpalloa ja tanssin. Työuran aikana pelasin joukkueessamme lentopalloa. Vesi on elementtini, työterveyshoitajan innoittamana hurahdin vesijumppaan. Tämä harrastus jatkuu yhä.

Nykyisessä asuintalossani on ihana kuntosali, jonka palveluksia olen käyttänyt. Kun sain kunniatittelin SALISENIORI talomme kuntosalille, niin tämähän aktivoi minua ihanasti, osallistun ryhmäliikuntaan ja aion käyttää hyviä helppokäyttöisiä laitteita myös säännöllisesti.

Toivon, että osallistuminen Saliseniori-projektiin parantaisi kävelykykyäni, sekä kehittäisi tasapainoa, joka on hieman heikko. Projekti tuntuu mukavalta, ryhmässä tapaan kivoja ihmisiä, jolloin kuntoiluun tulee myös sosiaalista aktiviteettia. Kun kuntoa seurataan, motivoi se yrittämään aina vain enemmän. Samalla uskon, että liikunnallinen elämäntapa tuo lisää pirteyttä ja terveitä elinvuosia.”

 

Tykkää Facebookissa seuraa Instagramissa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email