Suomen Fysiogeriatria Oy laajenee Pirkanmaalle ja Etelä-Pohjanmaalle

Suomen Fysiogeriatria Oy laajenee Pirkanmaalle ja Etelä-Pohjanmaalle ostamalla Aktiivi Fysioterapian Tampereen sekä Seinäjoen toiminnot

Aktiivi Fysioterapia tarjoaa vaikuttavia fysioterapiapalveluita viidessä toimipisteessä Tampereella sekä yhdessä toimipisteessä Seinäjoella yli 35 vuoden kokemuksella. Toiminta jatkuu ennallaan tuttujen 15 fysioterapeutin ja hierojan erikoisosaamiseen pohjautuen.

Olemme todella vaikuttuneita Aktiivi Fysioterapian terapeuttien ammattitaidosta, vaikuttavuusorientoituneesta työotteesta sekä pitkistä asiakassuhteista. Tämä yrityskauppa on meille strategisesti merkittävä ja tuo lisää osaamista ennaltaehkäisevästä fysioterapiasta sekä aikuisväestön kuntoutuksesta. Tämän kaupan myötä pääsemme myös palvelemaan paremmin nykyisiä Pirkanmaalaisia yksityis- ja organisaatioasiakkaita. On myös ilo ja kunnia päästä jatkamaan kahdeksan pitkän linjan yrittäjän elämäntyötä kertoo Fysiogeriatrian kuntoutuspalveluiden konsernin toimitusjohtaja Katja Sohlberg.

Toimialamme ja koko terveydenhuollon kenttä on ollut kovassa myllerryksessä viime vuosina. Epävarmuus tulevaisuudesta on varmasti mietityttänyt kaikkia terveydenhuoltoalalla toimivia, niin myös Aktiivilaisia. Tulevaisuudessa olemalla osa isompaa organisaatiota kykenemme takaamaan laadukkaiden palveluidemme jatkuvuuden asiakkaillemme sekä laajemmat mahdollisuudet kehittyä yrityksenä ja yksilöinä.  Yrityksemme tärkein voimavara, eli asiakkaamme, ovat hyvissä käsissä tulevaisuudessakin kommentoi kauppaa entinen yrittäjä Lauri Korjus kaikkien luopuvien yrittäjien puolesta.

Kaupan myötä Suomen Fysiogeriatria Oy:n kuntoutuspalvelukonserni toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla kolmen yliopistosairaalan ympärillä tarjoten vaikuttavaa fysioterapiaa nuorille, aikuisille, senioreille sekä ikäihmisille sekä toimintaterapiaa vauvasta vaariin. Konsernissa työskentelee 100 kuntoutusalan ammattilaista ja liikevaihto on vuonna 2019 5,5 miljoonaa euroa.

Lisätietoja kaupasta:

Katja Sohlberg
puh 050 511 5050
toimitusjohtaja, Suomen Fysiogeriatria Oy

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email