Tiedote asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit,

Meille jokaisen asiakkaan ja omaisen, hoitohenkilöstön sekä oman henkilöstön terveys on erittäin tärkeää. Otimme edeltävällä viikolla tiukan linjauksen siihen, että vältämme tapaamasta riskiryhmiä, ellei asiakkaalla ole todella akuuttia tarvetta kuntoutukseen ja fysioterapiaan. Nämä ovat aina isoja ja vaikeita päätöksiä, sillä me terveydenhuollon ammattilaisina ymmärrämme liikunnan ja kuntoutuksen merkityksen ikäihmisellä. Päätös on tehty kuitenkin juuri asiakkaidemme terveyttä turvataksemme, ja hallituksen linjausten mukaisesti.

Näinä viikkoina olemme saaneet lukuisia ihania yhteydenottoja asiakkailtamme ja molemmin puolin haikein mielin joudumme jättämään tauolle meille niin tärkeitä asiakassuhteita. Toivomme, että ymmärrätte. Lupaamme auttaa teitä etänä kaikissa mahdollisissa kuntoutumiseen liittyvässä asioissa niin puhelimessa, kuin etäterapian kautta. Etsimme myös aktiivisesti keinoja yhdessä yhteiskunnan eri toimijoiden kanssa ammattitaitomme hyödyntämiseen asiakkaiden ja ikäihmisten hyväksi kotiympäristössä. Ennen kaikkea odotamme hartaasti jälleennäkemistä kanssanne!

Olemme viime viikon maanantaina sulkeneet kaikille avoimet kuntosalimme varmistaaksemme yksittäisten kriittisten yksilöasiakkaidemme turvallisen harjoittelun. Olemme seuranneet tilanteen kehittymistä ja tulleet siihen lopputulokseen, että suljemme toistaiseksi myös toimipaikoistamme kaikki muut paitsi Tapiolan ja Oulunkylän toimipisteet, jotka päivystävät kriittisissä akuuttitapauksissa. Haluamme toimipisteiden sulkemisella kantaa kortemme kekoon mahdollisten tartuntojen välttämiseksi, vaikkakin näillä kaikilla päätöksillä on merkittäviä taloudellisia vaikutuksia yrityksellemme.

Jokainen terapeuttimme kantaa suurta huolta Suomen ikääntyvästä väestöstä ja on valmiina auttamaan suuressa kriisissä. Meillä on vuosikymmenten aikana kertynyt erittäin arvokasta osaamista ikäihmisten toimintakyvyn ylläpidosta ja tukemisesta hoivakotiympäristössä. Tänään voin ylpeänä todeta, että ensimmäiset kymmenen fysioterapeuttiamme ovat siirtyneet hoivakotiasiakasyritystemme riveihin varmistamaan turvallista ja laadukasta hoivaa, sekä aktiivista arkea koronaepidemian ajaksi. Tavoitteenamme on seuraavaksi löytää turvalliset keinot tukemaan toimintakykyä kotiympäristössä. Toistaiseksi palvelumme toteutetaan etäfysioterapiana.

Pidetään huoli toinen toisistamme! Jos jotenkin voimme olla avuksi fysioterapian, toimintaterapian tai kuntoutuksen saralla ylipäänsä, olemme epidemiankin aikana sinua varten!

Ylpeänä ja kiitollisena henkilöstöstämme sekä asiakkaista ja yhteistyökumppaneista toivotan kaikille teille voimia tuleviin viikkoihin! Toivon hartaasti, että pian nähdään ja voin jälleen sanoa, ”halataan kun tavataan”. Toistaiseksi kuitenkin lähellä, mutta etänä!

 

Terveisin,

Katja Sohlberg 
toimitusjohtaja

 

 

Ps. Olethan huomannut meidän ikäihmisten kuntoutuksen valtakunnallisen palvelulinjan, jossa voi kysyä mitä vaan ikäihmisten toimintakyvystä, liikunnasta, kuntoutuksesta sekä fysioterapiasta. Me autamme sinua alkuun puhelimessa! Palvelulinjan puhelinnumero on 09 3922 302.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email