Merkityksellistä elämää omassa kodissa toimintaterapian tuella

posted in: AJANKOHTAISTA | 0

Toimintaterapiaa Sinun arkeesi kotikäynteinä pääkaupunkiseudulla

 

Kenelle?

Erityisesti henkilöille, joilla on alkavaa tai hiljalleen etenevää toimintakyvyn alenemista ja arki ei suju kuten ennen. Elämäntilanteen muutos, elämänhallinnan haasteet, sairastuminen tai loukkaantuminen vaikeuttaa arjessa selviytymistä. Haasteet arjessa voivat olla fyysisiä, psyykkisiä tai sosiaalisia.

Miksi?

Jotta voit suoriutua arjesta itsenäisesti ja osallistua aktiivisemmin sinulle tärkeisiin ja merkityksellisiin toimintoihin. Ne voivat liittyä päivittäisiin toimintoihin, asiointitilanteisiin tai harrastustoimintaan osallistumiseen.

Miten?

Toimimme ihmislähtöisesti sinun arjen tilanteissa ja elinympäristösi tarpeista käsin. Terapeutti on aidosti läsnä: tulet kuulluksi ja nähdyksi. Olet itse aktiivinen toimija – terapeutti ei asioi tai tee puolestasi, vaan ohjaa ja kannustaa kohti tavoitetta, jonka sinä itse olet määritellyt. Toimintaterapian avulla voidaan lisätä elämääsi mielekkyyttä ja voit saada elämäsi paremmin hallintaan. Toimintaterapia perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon, näyttöön ja hyviin käytäntöihin.

Arjessa tärkeässä roolissa ovat myös sosiaaliset verkostot, sekä yhteistyö eri toimijoiden kanssa. Kuntoutuskumppanuus on sujuvaa yhteistoimintaa sinun ja verkostojesi kanssa. Tarvittaessa voimme arvioida mahdollista apuvälinetarvetta tai harjoitella olemassaolevien apuvälineiden käyttöä.

 

Hinta alkaen 99 € / käynti.

Varaa oma aikasi: Fysiogeriatrian asiakaspalvelusta p. 09 3922 302 tai suoraan toimintaterapeutilta heidi.lindstrom@toiminna.com