Tule mukaan Fysiogeriatrian liikuntaryhmiin syksyllä 2017!

Fysiogeriatrian liikuntasyksy pyörähtää käyntiin toimipisteidemme liikuntaryhmissä! Tule mukaan vahvistamaan lihasvoimaasi, tasapainoasi ja liikkuvuuttasi yhdessä ryhmän kanssa. Asiakkaidemme kokemuksista liikuntaryhmissämme voit lukea blogikirjoituksestamme.

Alta löydät tiedot alkavista ryhmistämme eri toimipisteissä syksyllä 2017:

LIIKUNTARYHMÄT LAUTTASAARESSA

Lauttasaaressa toimii fysioterapeutin ohjaamia Kuntosali-, Tuolijumppa- sekä Voimaa ja tasapainoa -ryhmiä. Pienryhmissä tehdään alkulämmittelyn jälkeen yksilöllisesti laadittuja voima- ja tasapainoharjoituksia kuntosalilaitteilla, tuolilla istuen tai seisten. Lopuksi tehdään yhteiset venyttelyt. Ryhmät sopivat myös kuntoilijoille, joilla on liikkumisen, toimintakyvyn tai muistin kanssa ongelmia.

Kuntosaliryhmät:

Maanantaisin klo 10-11

Keskiviikkoisin klo 10-11

Tuolijumpparyhmä:

Keskiviikkoisin klo 11-12

Voimaa ja tasapainoa -ryhmät:

Maanantaisin klo 11-12 ja klo 13.30-14.30

Keskiviikkoisin klo 13.30-14.30 ja klo 14.30-15.30

Hinta per ryhmä: Koko kausi (15 viikkoa) 150 €

Chi Kung -pienryhmä

Fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä tehdään alkulämmittelyn jälkeen rauhallisia Chi Kung -venyttelyharjoituksia ja lopuksi rentoudutaan yhdessä. Ryhmäläisillä tulisi olla joustava ja lämmittävä vaatetus sekä tossut tai jarrusukat. Chi Kung -harjoitteet sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Chi Kung -ryhmä:

Perjantaisin klo 13 – 14

Hinta: 10 viikkoa 150 €

Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 682 0201. Kysy myös ilmaista tutustumiskäyntiä ryhmään!

LIIKUNTARYHMÄT LEHTISAARESSA

Lehtisaaressa toimii fysioterapeutin ohjaama Voimaa ja tasapainoa -liikuntaryhmä. Pienryhmässä (max. 7 hlöä) tehdään alkulämmittelyn jälkeen yksilöllisesti laadittuja voima- ja tasapainoharjoituksia. Lopuksi tehdään yhteiset venyttelyt. Ryhmä sopii myös kuntoilijoille, joilla on liikkumisen, toimintakyvyn tai muistin kanssa ongelmia.

Voimaa ja tasapainoa -ryhmät kuntosalilla:

Tiistaisin klo 13-14

Torstaisin klo 11-12

Perjantaisin klo 9-10

Kahvakuula-ryhmä kuntosalilla:

Keskiviikkoisin klo 10-11

Hinta: 10 viikkoa 150 €

Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 392 2302. Kysy myös ilmaista tutustumiskäyntiä ryhmään!

LIIKUNTARYHMÄT TAIVALLAHDESSA

Taivallahdessa toimii fysioterapeutin ohjaamat Kuntosali- sekä Voimaaa ja tasapainoa -ryhmä. Pienryhmässä (max. 6 hlöä) tehdään yksilöllisesti laadittuja voima- ja tasapainoharjoituksia kuntosalilaitteilla. Ryhmä sopii myös kuntoilijoille, joilla on liikkumisen tai toimintakyvyn kanssa ongelmia.

Kuntosaliryhmä:

Tiistaisin klo 15-16

Voimaa ja tasapainoa -ryhmä:

Torstaisin klo 15-16

Hinta: 10 viikkoa 150 €

Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 392 2302. Kysy myös ilmaista tutustumiskäyntiä ryhmään!

LIIKUNTARYHMÄT VANTAALLA (VANTAANHELMI, KORSO)

Korsossa toimii fysioterapeutin ohjaamia Voimaa ja tasapainoa-ryhmiä. Pienryhmässä tehdään alkulämmittelyn jälkeen yksilöllisesti laadittuja voima- ja tasapainoharjoituksia. Lopuksi tehdään yhteiset venyttelyt. Ryhmä sopii myös kuntoilijoille, joilla on liikkumisen, toimintakyvyn tai muistin kanssa ongelmia. Kuntoilutuokio sisältää myös aivojumppaa.

Voimaa ja tasapainoa -ryhmät kuntosalilla:

Torstaisin klo 13-14 ja 14-15

Hinta: 10 viikkoa 150 €

Voit varata paikkasi tunnille ja kysyä lisää ryhmistä palvelunumerostamme 09 392 2302. Kysy myös tutustumiskäyntiä ryhmään!

Tervetuloa kuntoilemaan Fysiogeriatriaan!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email