Tutustu syksyn koulutustarjontaamme!

Tänä syksynä tarjoamme jälleen käytännönläheistä muistikuntoutuksen koulutusta hoiva-alalla työskenteleville hoitajille ja kuntouttajille niin verkko- kuin lähiopetuksenakin. Muistisairauksien vaikutuksia hidastava muistikuntoutus on tutkitusti tuloksellista. Myös Suomessa on saatu vahvaa näyttöä muistisairaiden henkilöiden ryhmä- ja yksilömuotoisesta kuntoutuksesta. (Finalex-tutkimus). Muistikuntoutuksen lisäksi tarjoamme räätälöityä ergonomiakoulutusta tilauskoulutuksena ja olemme mukana kouluttamassa Fysin Geriatrisen fysioterapian erityisosaajakoulutuksessa, jonka uusi toteutus alkaa jälleen tammikuussa 2018.

Muistikuntoutuksen perusteet -verkkokurssi 1.10. – 30.11.2017

Muistikuntoutuksen perusteet -verkkokurssilla saat tietoa, käytännön toimintamalleja ja vinkkejä muistihäiriöistä kärsivän henkilön kuntoutukseen.

Kurssin kouluttajina ovat geriatriaan ja muistikuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeutit. Kurssin hinta on 120 € + alv 24 %. Hintaan sisältyvät materiaalit sähköisessä muodossa.

Kurssille voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen info@fysiogeriatria.fi. Ilmoitathan samalla omat yhteystietosi ja laskutusosoitteen.

MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutuksen intensiivikurssi 5. – 6.10.2017

Käytännönläheisessä MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutuksessa (tunnetaan myös nimellä MUISKU-ohjaajakoulutus) perehdyt liikunnalliseen muistikuntoutukseen ryhmämuotoisena toimintana sekä saat käytännön toimintamalleja ja vinkkejä muistisairaiden kuntoutuksen toteuttamiseen.

Kurssin kouluttajina ovat geriatriaan ja muistikuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeutit. Koulutus järjestetään Fysiogeriatrian tiloissa Taivallahdessa, Helsingissä.

Kurssin hinta on 360 € + alv 24 %. Hintaan sisältyvät koulutusmateriaalit, MuistiKUNTO®-kortit sekä lounaat ja kahvit.

Kurssille voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen info@fysiogeriatria.fi. Ilmoitathan samalla omien yhteystietojesi ja laskutusosoitteen lisäksi ruoka-aineallergiasi. Kurssille mahtuu 20 osallistujaa.

Tervetuloa mukaan koulutuksiimme!

Lisätietoja koulutustarjonnastamme:

Pauliina Unkeri
puh. 040 582 9433
pauliina.unkeri (at) fysiogeriatria.fi

Maija Käyhty
puh. 040 501 313
maija.kayhty (at)fysiogeriatria.fi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email