Vielä ehdit ilmoittautua Geriatrisen fysioterapian jatkokoulutukseen 16.-17.11.2017

Järjestämme yhteistyössä FYSI ry:n kanssa Geriatrisen fysioterapian jatkokoulutuksen, joka tarjoaa uusinta tutkittua tietoa, toimintamalleja ja tulevaisuuden näkymiä ikääntyneiden kuntoutukseen tiiviinä pakettina. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Koulutukseen on saatu huippukouluttajat puhumaan mm. eurooppalaisen SPRINTT-tutkimuksen toteutuksesta, moniammatillisen kuntoutuskulttuurin luomisesta ja etäkuntoutuksesta. Koulutuspäivien tarkemman ohjelman löydät täältä. Jatkokoulutus on suunnattu ensisijaisesti päivitykseksi geriatrisen fysioterapian erityisosaajakoulutuksen käyneille, mutta soveltuu myös kaikille geriatrisen kuntoutuksen parissa työskenteleville fysioterapeuteille.

Aika:

16.-17.11.2017 (torstai-perjantai) klo 8.30-16.00

Paikka:

FYSI:n koulutustila, Nuijamiestentie 5 C, 00400 Helsinki

Koulutuksen hinta:

Etuhinta 490 € + alv 24 % Geriatrisen fysioterapian erityisosaaja -koulutuksen käyneille.

FYSI:n jäsenhinta 510 € + alv 24 %.

Normaalihinta 550 € + alv 24 %.

Hinta sisältää lounaat ja kahvitarjoilut sekä opiskelumateriaalit ja todistuksen.

Ilmoittautuminen:

Voit ilmoittautua tämän koulutuskohtaisen linkin kautta: https://fysi.crmieportal.com/public/events/153022

HUOM! Jos olet käynyt Geriatrisen fysioterapian erityisosaaja -koulutuksen, kirjoittaisitko ilmoittautumislomakkeen viite-kenttään sen vuoden, jolloin kävit koulutuksen.

Peruutusehdot:

Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.

Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Lisätiedot:

http://www.fysi.fi/koulutus/koulutuskalenteri/icalrepeat.detail/2017/11/16/557/-/geriatrisen-fysioterapian-jatkokoulutustitle=Geriatrisen%20fysioterapian%20jatkokoulutus

Tervetuloa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email